Hlavní obsah

Nebude se vám chtít domů. Užijte si hory plné zážitků

Foto: Horský resort Dolní Morava

Nespočet aktivit pro celou rodinu v každém období rokuFoto: Horský resort Dolní Morava

Víte, kde si nejlépe odpočinete a strávíte čas se svými dětmi vyplněný spoustou zábavných činností?

Článek

Horský resort Dolní Morava v podmanivé přírodě pod Králickým Sněžníkem vám zprostředkuje rodinný pobyt, na který jen tak nezapomenete. Den tu uteče jako voda a při tom množství aktivit možná ani nestihnete všechno, co jste si naplánovali. V samotném srdci horské krajiny se nachází jedno z nejoblíbenějších míst České republiky pro dovolenou s dětmi – ať už ji strávíte v rodinném wellness hotelu, nebo na horské chatě.

Vaše děti nebudou chtít odjetVideo: Horský resort Dolní Morava

3 top zážitky na Dolní Moravě

I na podzim jsou ty nejlepší zážitky pro vás stále otevřené. Jen na dohled od hotelu Vista se majestátně vyjímá Obří mamut s výškou 13 metrů, který vzdělává a baví ve dvou patrech. Po prozkoumání jeho útrob se děti sklouznou 24metrovým chobogánem do ráje dětských zážitkových parků, kde to pravé dobrodružství pro ně teprve začíná.

Připravte se také na adrenalinovou jízdu v délce tří kilometrů na zbrusu nové Mamutí horské dráze, jedné z nejdelších bobových tratí na světě. Ta je jedinečná nejen svou délkou, ale i profilem.

Na vrcholku se pyšní světový unikát – Stezka v oblacích, která vás v každé roční době okouzlí monumentálností i výhledy, které se z ní naskýtají směrem do dáli i pod vašima nohama na síťové kapce ve výšce 55 metrů nad zemí.

Foto: Horský resort Dolní Morava

Za dechberoucími výhledy na Stezku v oblacích Foto: Horský resort Dolní Morava

Wellness hotel Vista – pro nejmenší to nejlepší

Propracované animační programy hotelu Vista nechají děti vtáhnout do podzimního tvoření a zábavy ve společnosti milých skřítků Babušáků. Zatímco malí hosté řádí s animátory, ti velcí si mohou odpočinout ve wellness a saunovém světě. Ponořte se do hřejivých wellness procedur, které vaše tělo i mysl na podzim zklidní a zregenerují. Děti si naopak užijí speciálně připravené saunové ceremoniály s vílou Mateřídouškou a včelkou Andělkou.

Až se vám začne stýskat, můžete si užít některé spa procedury společně se svými ratolestmi. Dopřejte si s dětmi Čokoládové pokušení s masáží a zábalem z pravé čokolády nebo je nechte rozplynout se v zábavné pěně Dětského bublinkového snu, který zakončí stejně jako dospělí olejovou masáží.

Utečte podzimním starostem. Na horách vás čeká klid a pohoda. Využijte nabídku zvýhodněných pobytů hotelu Vista.

Foto: Wellness hotel Vista

Děti zcela jistě podlehnou kouzlu saunováníFoto: Wellness hotel Vista

Zima klepe na dveře…

Dokonalá rodinná dovolená vás ale na Dolní Moravě čeká i v zimě. Top horský resort láká na deset kilometrů vzájemně propojených sjezdovek všech stupňů obtížnosti. Těšit se můžete na sjezdovky s nádhernými výhledy na okolní hory, prudší tratě pro lyžařské nadšence i pohodové svahy v části areálu U Slona, kde vás zabaví i trať funline plná terénních vln a klopených zatáček.

Zimní pobyt na horách můžete okořenit také netradičními zážitky v podobě sněžné jízdy na Mamutí horské dráze, výšlapu na sněžnicích, večerního sáňkování či První stopy, při níž si vychutnáte perfektně připravené sjezdovky dříve než ostatní. První krůčky na lyžích se děti naučí pod dohledem profesionálních instruktorů.

Foto: Horský resort Dolní Morava

Ve skiparku Amálka se i ti nejmenší naučí lyžovat velmi rychle Foto: Horský resort Dolní Morava

Reklama

Načítám