Hlavní obsah

Nechci rozbít cizí manželství

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Jsem milenkou mého bývalého příteleFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přečetla jsem si váš článek o milenkách. Nikdy bych si nemyslela, že se mně může něco takového stát, ale nikdy neříkej nikdy! Před sedmi lety jsem se rozešla se svým přítelem, se kterým jsem byla spoustu let. Od té doby jsme se jen občas někde potkali. Ale před rokem to začalo jiskřit.

Článek

Občas jsme si napsali nebo zavolali, ale drželi jsme to v mantinelech kamarádství. On je ženatý a má dítě. Já jsem vdaná a o miminko se s manželem již dlouho pokoušíme. Jenže letos jsme si začali opět psát a pak se sešli. No a nyní se scházíme tak dvakrát týdně a jsou z nás milenci. Je mi s ním moc krásně. Je to asi i tím, že ho znám, vím, co mohu čekat.

Jeho manželství je takové normální. Nemají žádné velké problémy, ale tvrdí, že mě vždy miloval, a nikdy ho nenapadlo, že bychom mohli být spolu. Moje manželství moc neklape. Takže ve vztahu si připadám jako královna. Obletovaná, hýčkaná a hlavně žádaná. Jen nevím, jak dál. Zkusit to znovu a hodně lidem ublížit, nebo zůstat každý v manželství a zkusit žít dál normálně?

Oba jsme z vesnice, kde nás všichni znají, takže kdybychom se rozhodli jít do toho znovu, tak to bude sousto. Já budu ta, která rozbíjí manželství, a myslím, že by to hodně lidí nerozdýchalo. Musím říci, že můj milenec by do toho klidně šel. Říká, že se mu splnil jeho sen a kvůli mně by se rozvedl. Tak to je moje zkušenost.

Reklama

Související témata:

Načítám