Hlavní obsah

Nechte ženáče jejich rodinám!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Všechno se mi vrátiloFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když mi bylo 21, poznala jsem se v práci se svým budoucím přítelem. Byl ženatý, jedno dítě. Já v tu dobu měla dva roky trvající známost. S tím kolegou jsem jen tak flirtovala, párkrát jsme někam šli a pak po pár měsících se to trochu zvrtlo.

Článek

Dlouho jsem to táhla na dvě strany a pak jsem dala přednost tomu ženatému. Jeho manželka měla také přítele. Jednou přišel a řekl mi, že se chce rozvést, protože jeho žena je v jiném stavu a on si myslí, že to není jeho. Byla jsem to já, kdo mu řekl, že si to musí vyřešit sám, ale i když se rozvede, já s ním nebudu, a tak zůstal se ženou.

Nechtěla jsem být příčinou rozvodu

Chodila jsem s ním dlouhých 15 let. Milovali jsme se tak moc, že to až bolelo. Stále byl ženatý a udržoval manželství kvůli dětem. Naprosto jsem to chápala, a i když jsem s ním chtěla být častěji, ve skrytu duše jsem věděla, že já nechci být tou příčinou rozvodu.

Přestala jsem čekat

Po 10 letech jsem už nechtěla čekat. Někoho jsem potkala a vypadalo to, že by to mohlo být to pravé. S panem ,,ženatým" jsem se rozešla. Bohužel jsem se nechala přemlouvat a nakonec jsem se s ním stejně scházela. Známost dopadla špatně, byl to notorický lhář, a tak jsme s bývalým pokračovali v našem vztahu dál.

Začala jsem prosit o miminko

Poté, co jsme se k sobě zase vrátili, jsme si na rovinu řekli, že je třeba to vydržet, než bude jeho oběma dětem 18 let. Byl to on, kdo mi řekl, že by bylo dobré i přesto zapracovat na miminku, že mi léta běží a stejně spolu chceme být.

Otěhotněla jsem asi až po 2 - 3 letech. Ptala jsem se ho, jestli si to mám nechat, a on mi řekl, že to je přece jasný, čekali jsme na to tak dlouho. Takže dnes je mi 41 let, mám 4,5letou holčičku a žiju s pocitem, že jsem 15 let života věnovala někomu, koho vůbec neznám. V těch letech, co je dcerka na světě, se stalo to, že na začátku se k sobě vrátili se ženou, to mě ještě tolik nemrzelo.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Poznali jsme se v práciFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Odrovnával mě postupně!

Ale pak mě totálně odrovnal, a nebylo to najednou, ale pěkně pomaličku, rána za ránou. První rána byla, že někoho má. Druhá rána, že je to jeho sekretářka, třetí, když se k sobě nastěhovali, a další, když spolu čekali dítě.rok. A najednou mám oči dokořán a všechno vidím úplně jasně. To, co mě udělal, udělal před lety své ženě se mnou.

Před nedávnem mi nabídl, jestli se nechci nastěhovat do domu, kde bydlí jeho žena, že by se tam nastěhovala i jeho nynější přítelkyně. Chtěl by mít na děti větší vliv. Odmítla jsem. A právě i kvůli dceři. Chtěla bych, aby z ní vyrostla normální holka s normálním smýšlením o normálním modelu rodiny. Hřeb všeho je, že jsem se teď v lednu potkala s jedním kamarádem z mládí. Dva roky rozvedený, jeho žena si někoho našla a odešla od něj. Začali jsme spolu chodit. Moje dcera se tatínkovi zmínila a tatínek to nevydýchal. On si opravdu myslel, že na něj budu čekat do smrti.

Vidíte ten sled událostí? To, co jsem já udělala někomu, stalo se potom mně.  Holky, všechno, co v životě uděláte těm, které připravíte o manžela nebo tátu, se vám vrátí. V té roli, do které jste postavily jeho ženu, budete jednou samy a není to nic příjemného. Jste mladé, krásné, chytré - nepodceňujte se a nechte ženáče jejich rodinám.

Načítám