Hlavní obsah

Nedovolte stresu, aby zničil vaši touhu

Reklama

Stres a únava patří mezi spolehlivé zabijáky sexuálního apetitu. Pokud večer uléháte zcela vyčerpáni, těžko se přinutíte k jakékoli milostné aktivitě. Řešením je stres do ložnice vůbec nepustit.

Článek

Asi to znáte. Vlezete pod peřinu, a najednou máte pocit, že jste zase něco nestihli udělat. Trápí vás problémy v práci, rodinné finance nebo starost o děti. V takovém okamžiku jde pomyšlení na vášnivé intimní chvíle stranou. Stresová zátěž vás zbavuje psychické pohody a dostatku fyzických sil.

Možností, jak na ni vyzrát, je chránit se před ní rostlinnými adaptogeny. Adaptogeny pomáhají organismu vyrovnat se se škodlivými účinky fyzikálních, chemických a biologických stresorů generováním nespecifické odolnosti. Jsou jedinečné schopností navodit rovnováhu hormonálního a imunitního systému. Řada studií ukázala, že taková rostlinná léčiva opravdu existují. Jde o prostředky po staletí ceněné mnoha tradičními medicínami.

Ašvaganda je adaptogenní léčivá rostlina populární v ájurvédské medicíně upravující hladinu stresového hormonu kortizolu. Je užívána k posílení imunity, zlepšení fyzické vytrvalosti a k podpoře vitálních sexuálních funkcí. Chrání mozek před poškozením emočními, fyzikálními a chemickými vlivy.

Královna andských bylin Maca se uplatňuje jako spolehlivý prostředek na vyrovnání se s nadměrnou zátěží. Zvyšuje sílu a vytrvalost, dodává energii, stimuluje tvorbu pohlavních hormonů. Tradičně se využívá při léčbě neplodnosti a menstruačních poruch.

Ašvaganda a maca jsou šetrným receptem, jak lépe snášet každodenní obtíže moderní doby

Kotvičník zemní je známý zejména mezi sportovci. Ovlivňuje tvorbu testosteronu, urychluje růst svalové hmoty, zlepšuje potenci. Jeho účinky se vztahují i na psychiku. Zvyšuje sebevědomí, zbavuje úzkosti a je dobrou prevencí před depresivními stavy.

Guarana patří mezi brazilské přírodní poklady. Její kouzlo spočívá ve čtyřnásobném množství kofeinu ve srovnání s kávou. Nabije vás energií na celý den, takže budete vše zvládat mnohem snáze. Posiluje srdeční činnost, což vede k lepšímu okysličení orgánů a také k výraznějšímu prokrvení intimních partií.

Kotvičník zemní a guarana dodají tělu sílu a energii pro pohodové zvládnutí perných dní

Uvedené produkty zakoupíte z pohodlí domova v e-shopu guaranaplus.cznebo je žádejte v prodejnách zdravé výživy.

Informace o bylinkách získáte na www.exoticherbs.cz a v magazínu www.bylinkydnes.cz.

Reklama

Načítám