Hlavní obsah

Nehty v barvách sezony

Foto: Quick´n Go

I vaše nehty jsou módním doplňkemFoto: Quick´n Go

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hitem sezony jaro-léto 2009 je lesk a široká paleta barev korespondujících s barvami oblečení. Na nehtech se budou objevovat odstíny vanilkové, perleťově růžové, fialové, tyrkysové, sytě rudé, fuchsiové, vínové a pro odvážné i černé. Kterou barvičkou se necháte zlákat?

Článek

Vaše nehty jsou jedinečným módním doplňkem, který můžete doladit se svým fashion stylem. Budete tak dokonale šik až po konečky prstů. Nové řady laků na nehty si zakládají především na rychleschnoucích vlastnostech, vysokém lesku a perfektně hladkém povrchu.

Dolaďte barvu nehtů k oblečení

Novinkou jsou laky Dermacol Nail Polish v deseti trendy hravých barvách, se kterými si můžete pohrát. Rudý kontrast nehtů se hodí k romantickému stylu, hitem jarní sezony jsou odstíny tyrkysové, vanilkové, fialové, do kterých můžete doladit i nehty. Odvážná a temná čerň na nehtech dodá punky stylu tajemný nádech. U těchto laků oceníte nejen zářivý vzhled, ale i tvar štětečku, který lehce a rovnoměrně lak nanáší. Laky mají mimořádný krycí efekt, vydrží na nehtech přiměřeně dlouho a jsou k nehtům šetrné. Pořídit si je můžete ve zmenšeném balení (7 ml), které je praktické zejména pro ženy, které rády střídají různé barvy.

Foto: Dermacol

Dobrý nápad - laky ve zmenšeném baleníFoto: Dermacol

Nalíčené nehty během minuty

Astor přichází s novými laky Quick´n Go 60 SEC, které uschnou za minutku. Jeden tah, jedna vrstva, jedna sekunda - pouze tolik musíte věnovat každému nehtu! Součástí inovovaných rychleschnoucích laků je jedinečný super plochý kartáček, který zaručuje profesionální a snadnou aplikaci. Během nanášení tento kartáček dokonale kopíruje tvar nehtu. Umožňuje tak nanést perfektní vrstvu laku na nehet jediným tahem. Už žádný lak v okolí nehtů, žádné šmouhy ve vrstvě laku na nehtech, pouze intenzivní lesklá barva, hladký povrch a lak jen tam, kde má být. Nové složení je obohaceno o exkluzivní minerální bio-keramický komplex, jenž vytváří ochranný štít, díky němuž jsou nehty pevnější a mají dokonalý vzhled. Barva a lesk jsou po dlouhé dny chráněny proti vyblednutí.

Foto: Jessica

Mezi trendy barvy patří odstíny modré a fuchsiovéFoto: Jessica

Estetika a zdraví nehtů

V řadě laků Jessica pro jaro a léto 09 nechybí perleťově růžová, fuchsiová, modrá a fialová. Kolekce těchto laků je šetrná k nehtům, kromě estetických vlastností podporuje pevnost a růst nehtů.

Milé dámy, rozzařte své nehty jarními barvičkami laků na nehty!

Související témata:

Načítám