Hlavní obsah

Nej dárky pro celou rodinu!

Foto: shutterstock.com

Obdarujte rodinu originálními dárkyFoto: shutterstock.com

Reklama

Vánoce jsou za dveřmi, a vy stále nevíte, co nadělit pod stromeček svým blízkým? To je dobře! Máme totiž pro vás tipy na dárky, které by vašemu příteli, prarodičům, bratrovi či dceři... určitě chyběly.

Článek

Pro přítele

To, že jsou muži jenom velcí kluci, je všeobecně známo! A tak mu vyberte super hračku - vrtulník. Jsou sice malé, ale skutečně létají! Pokud chcete zainvestovat do svého drahého poněkud více, můžete mu koupit třeba vrtulník Innovator, určitě ho nerozbije a lze s ním provádět nejrůznější akrobatické kousky. Připravit si na něj však musíte 13 000 korun. Levnější varianta je vrtulníček Easycopter Colibri za 2000 korun. I když váží jen 28 gramů, zalétat si s ním jde také moc pěkně!

Pro babičku s dědou

Patří vaši prarodiče spíše mezi aktivnější seniory a rádi si zajedou na nějaký ten výlet? Pak by se jim mohla hodit meteostanice, která předpovídá počasí na několik dnů dopředu! Nebojte se, nejedná se o nic velikého, ale celou úlohu zastane malá praktická krabička na stěně. Tak je to v případě meteostanice HYUNDAI WS 2094 za 1600 korun. Meteostanice je bude informovat o teplotě vzduchu, rychlosti větru, zobrazí předpověď pro více jak 280 českých měst a mnoho jiného.

Pokud není meteostanice to pravé, zkuste elektronický fotorámeček od téže firmy. Co takový fotorámeček umí? No přece zobrazovat fotografie v digitální podobě. Výhoda je v tom, že si v něm můžou prohlížet libovolný počet snímků a tak si vystřídat všechny fotky oblíbených vnoučat.

Pro singl bratra či švagra

Ano, někteří mladí muži dokáží opustit své rodiče ještě před tím, než zakotví u své partnerky, a starají se o sebe sami. Jestliže máte takového bratra či švagra, gratulujeme! Ale asi žádný mladý muž se nevyžívá v uklízení, a tak se mu může hodit robot, který bude tuto otravnou činnost dělat za něj. Robůtek Goddess vytře podlahu a opravdu důkladně, takže už se nebude muset ohýbat a zalézat do těžko přístupných míst. A pozor, je možné ho i naprogramovat tak, že uklidí v čase, kdy není nikdo doma! Robůtek Goddess Explorer uklízí dřevěné podlahy, linolea, dlaždice a koberce s nízkým vlasem. Přijde vás na necelých 6000 korun.

Pro syna

Většina hraček ožívá skrze fantazii dětí, ale my máme pro vás tip na dárek - kamaráda, který žije do jisté míry sám. Malý roztomilý dinosaurus Pleo díky speciálním senzorům na vaše dítě bude skutečně reagovat a to včetně emocí. Jednou bude naštvaný, jindy zase smutný, pokud si s ním váš potomek nebude hrát! Nicméně ale tomuto výkřiku moderní techniky odpovídá také cena – stojí skoro deset tisíc korun. Ale... Na pár set korun vyjde robotický hmyz – brouci Hexbug, které také vnímají vnější podněty. Vybírat si můžete z ploštice, která reaguje na zvuk a svá tykadla, po kraba, který reaguje na zvuk a světlo. Trojici uzavírá píďalka s dálkovým ovládáním. Pokud máte dvě, můžete pořádat i závody.

Pro sestru nebo dceru

Každá žena se chce líbit, na věku nezáleží. Takže pokud darujete sestře, švagrové nebo své malé parádnici pomocníka pro krásné vlasy, určitě jí uděláte radost. S absolutní novinkou žehličkou Remington Wet2Straight už nikdy nebude míte krapaté a nechtěně vlnité vlasy. Kombinuje totiž žehlení vlasů s působením kondicionéru, kterým jsou napuštěny kleště žehličky. Pomocí malinkých kanálků se pak dostává kondicionér k vlasům a díky působení tepla se vlasy natáhnou a dlouho tak zůstanou. A cena? Okolo 1000 korun.

Milé čtenářky, přeji vám krásné Vánoce!

Reklama

Související témata:

Načítám