Hlavní obsah

Nej dárky pro mámy a babičky

Foto: Thinkstock

Inspirujte se našimi nápady na vánoční dárkyFoto: Thinkstock

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čím potěšit u vánočního stromku maminku nebo babičku? Nemusí to být tradiční výhřevné boty k televizi, balíček dia pochutin ani hřejivý, ale staromódní svetr, které už od rodiny dostaly mnohokrát. Zkuste je potěšit něčím neotřelým a moderním. Máme pro vás 15 tipů na dárky, kterými určitě zabodujete…

Článek

1. Obrázek pro potěšení

Vnoučata či vzpomínka na dovolenou – obrázky a obrazy patří k oblíbeným vánočním dárkům. Letos se nemusíte omezovat jen na malé fotografie, ale dopřejte svým příbuzným fotky větší než metr. Jejich nabídku letos rozšířili obrazynamiru.cz, kde si lze vybrat z tisíců připravených, ale i vlastních motivů v různých velikostech. Mohou být vytištěné na plátně či papíře.

Cena: od 1000 Kč

Foto: *Komerční prezentace

2. Koenzym Q10 – dárková kazeta RYOR

Dárková kazeta obsahuje denní krém, noční krém a tělové mléko s koenzymem Q10. Koenzym Q10 aktivuje a urychluje buněčnou činnost, a tím výrazně podporuje elasticitu pleti. Každodenní používání přípravku působí preventivně proti vzniku vrásek a napomáhá ke zpevnění pleti. Tělové mléko navíc obsahuje jojobový olej, který obnovuje přirozený kožní film a udržuje pleť vláčnou a hebkou.

Cena: 265 Kč Koupíte na: eshop.ryor.cz

3. Vonné papíry do šatní skříně

Vonné, vzorované papírky Crabtree & Evelyn provoní šatník nebo skříňku s ložním prádlem. Vybrat si můžete z vůně letní louky, divokých květů, levandulí nebo růžové vody. Vonné papírky potom můžete libovolně stříhat a vyplnit jimi tak i menší prostory, jako jsou malé šuplíčky.

Cena: balení 6 kusů za 590 Kč

4. Oslík pro zapomnětlivé

Neobejde se už maminka s babičkou bez lístečků, na které si píšou, co mají koupit a udělat? Nadělte jim stylového oslíka Morris Memo z Naoko, který s upomínáčky pomůže. Má velikost 13,5 x 15 centimetrů a vyrábí se ve čtyřech barevných provedeních.

Cena: 295 Kč

5. Pro neúnavnou pekařku

Domácí pekárna od ETA udělá zručnou pekařku z každé ženy. Nabízí plně automatickou přípravu těsta a chleba, 11 přednastavených programů a možnost připravit si i bezlepkové pečivo. Zvládnete s ním nejen tradiční bochníky, ale i chléb celozrnný, česnekový nebo třeba džem.

Cena: cca 2899 Kč

Foto: *Komerční prezentace6. Denní krém s kaviárem RYOR

Polomastný krém s obsahem kaviárového extraktu, avokádového a makadamiového oleje k denní ochraně pleti před vlivy znečištěného životního prostředí. Má hydratační schopnosti, vypne a zpevní kontury pleti. Krém je zabalen v elegantním vánočním sáčku.

Cena:320 Kč Koupíte na: eshop.ryor.cz

7. Kráječ na cibuli

Konec slzám nad krájením cibule! Tenhle malý kuchyňský pomocník od Tescomy jistě udělá radost všem maminkám či babičkám. Vždyť kolik se už toho naplakaly, když krájely cibuli třeba do guláše. S tímhle „udělátkem“ to už půjde snadno. Stačí cibuli oloupat, rozříznout na půlku a vložit do kráječe.

Cena: cca 169 Kč

8. Jídelní servis

Stylový jídelní servis od Tchibo je vyrobený z kostního porcelánu a okraje má zdobené platinovou vrstvou. Je pro čtyři osoby. Obsahuje čtyři mělké talíře, čtyři hluboké talíře, servírovací podnos a mísu. Lze ho mýt v myčce do 65 °C.

Cena: 2490 Kč

9. Držák na šperky

Nevíte kam s doplňky? Máme pro vás řešení! Držák na šperky Flamingopark je nejen praktický, ale i designový. Na stylový stromeček můžete zavěsit oblíbené náhrdelníky i náramky.

Cena: 860 Kč

10. Kožené rukavice

Kvalitní kožené rukavice od Bati potěší každou dámu, která preferuje eleganci. Ruce krásně zahřejí a navíc ochrání před nemilosrdným mrazem.

Cena:299 Kč

11. Náramek pro parádnice

Spolupráce návrhářky Ewy Larsson se značkou Lindex pokračuje! V krásné vánoční kolekci najdete originální náramky a náhrdelníky, se kterými jejich majitelka zazáří nejen na party.

Cena: 349 Kč

12. Sada tělové kosmetiky

Balíček kosmetiky s kaktusovými a rýžovými produkty Body Basics udělá radost každé ženě. Dárkové balení můžete sehnat se 70% slevou. Musíte si ale pořídit prémiovou kartu. Tu vám zřídí v každé prodejně této značky.

Cena: 1899 Kč (s kartou 570 Kč)

13. Neoprenové tašky

Tašky Built jsou vhodným dárkem pro praktické ženy. Nejenže vypadají skvěle, ale hlavně jsou všestranné. Můžete si vybrat tašku na potraviny či nápoje, která udrží teplotu jídla a drinku, protože je vyrobená ze silného neoprenu, nebo zvolte designovou brašnu na notebook.

Cena: cca od 300 Kč

14. Šátek pro moderní babču

Nevíte si rady, co koupit k letošním Vánocům babičce? Vždyť kterou ženu by nepotěšil drobný doplněk? Pak tu máme tip na moderní šátek s květy v hnědo-žluté barvě za přijatelnou cenu. Je ze 100% polyesteru a měří 50 x 160 centimetrů.

Cena:290 KČ

15. Háček na kabelku

Hledáte jen maličkost pro potěšení? Kupte mamince skládací háček na kabelku, který vyrábí hned několik firem. Vypadá jako šperk, ale zároveň poslouží v kavárně, kde si žena nechce odkládat kabelku na opěradlo židle, ale chce ji mít stále na očích.

Cena: od 120 Kč

Související témata:

Načítám