Hlavní obsah

Nejkrásnější party šaty do 1000 Kč

Foto: Thinkstock

Šaty na večírek nemusí stát tisíceFoto: Thinkstock

Reklama

Byla jste pozvaná na super večírek a vaše nadšení nebere konce. Ale počkat, vždyť nemáte v čem jít! Kde teď narychlo seženete šaty, ve kterých byste ohromila a zároveň totálně nezruinovala svůj rozpočet? Zkuste jeden (nebo dva?) z našich deseti tipů. Nebudou vás stát víc než tisícovku!

Článek

Máte za to, že krásné šaty musejí stát tisíce? Tyhle ne!

Naše oblíbená desítka pro všechny postavy začíná už na 449 korunách!

S potiskem za 449 Kč (Mango)

Prozradíme vám tajemství, tyhle šaty stály původně jednou tolik. Líbit se určitě budou všem milovnicím módy, kterým přijde jednobarevná klasika nudná. Nevyužijete je přitom jen na večírku, v kombinaci s legínami z nich vytvoříte ideální model do práce i na kafe s kamarádkami.

Nebesky bílé za 479 Kč (Mango)

Ještě nedávno by tu tyhle šaty nemohly být – stály totiž 1599 Kč! Jsou zdobené flitry, projmuté v pase a prudce elegantní. Doporučujeme je nosit stejně jako na fotce, s tmavými punčochami i botami. Máte-li pár kilo navíc nebo vám jen zkrátka nelichotí bílá, můžete sáhnout po jejich neméně okouzlující černé variantě.

Foto: Mango

Vlevo šaty s potiskem, vpravo nebesky bíléFoto: Mango

Tyhle úžasné šifonové šaty seženete ve dvou barevných variantách – modré a žluté. Volánky jsou úžasné, ale zase mohou opticky přidávat na kilech, hodí se proto pro dámy, které nemají s postavou větší potíže.

Asymetrické za 599 Kč (bonprix)

Myslíte, že k tomu, abyste byla sexy, potřebujete hluboký výstřih? Kdepak! Nic nepůsobí tak svůdně jako odhalená ramena. Jednoduché šaty lichotí postavě, volnější střih zase skryje povolené bříško. K tomu, aby z vás šaty nepadaly, skvěle poslouží tenoučké zdobené ramínko, které je součástí šatů.

Foto: HM, bonprix

Vlevo a uprostřed volánkové, vpravo asymetické šatyFoto: HM, bonprix

Nadčasová klasika za 699 Kč (Zara)

A zase ty slevy! Kdy jindy koupíte nadčasové šaty o více než polovinu levněji? Tyhle šaty jsou ideální pro dámy, které mají širší boky, větší bříško, ale současně mají poměrně štíhlý pas, který rády zdůrazní. Pásek se společně s šaty neprodává, ale podobný určitě objevíte i na dně své skříně.

Krajkované za 699 Kč (bonprix)

V krajkovaných šatech s odhalenými zády z vás bude hotová femme fatale! Díky podšívce se navíc nemusíte bát toho, že by vám všechno prosvítalo. Protože do nich ale musíte jít „nahoře bez“, vyžadují tyhle šatičky pěkná prsa a štíhlou postavu.

Foto: Zara, bonprix

Vlevo nadčasové, vpravo krajkové šatyFoto: Zara, bonprix

Se zdobenými rukávky za 899 Kč (Mango)

Kromě toho, že černá zeštíhluje, také působí elegantně a má nespornou výhodu v tom, jak dokáže být proměnlivá. Šaty můžete pokaždé ozvláštnit jinými doplňky. Tenhle model spolehlivě ubere pár kilo, pozor si dejte jenom tehdy, máte-li mohutnější ruce, rukávky by vám přidaly na objemu.

Se zdobeným dekoltem za 899 Kč (Halens)

Sháníte šaty, které zamaskují kila navíc? Tady máte kandidáta! Zdobení u dekoltu rafinovaně přitáhne pozornost k vrchním partiím těla, nabírání v pase zase zdůrazní jeho štíhlost a tím potlačí plnost bříška a boků. Pro typické slovanské křivky ideální!

Foto: Mango, Halens

Vlevo se zdobenými rukávky, vpravo se zdobeným dekoltemFoto: Mango, Halens

Vrstvené za 949 Kč (Halens)

Jednoduché barvy, zajímavé vrstvení. S těmito šaty, které budou slušet hlavně subtilnějším postavám, vás na večírku rozhodně nikdo nepřehlédne. S doplňky šetřete, stříbrný náramek nebo čelenka po vzoru modelky určitě postačí.

Máte výstavní postavu? Nebojte se ji jaksepatří ukázat! Tyhle šaty nebudou lichotit jen snědším typům, ale i bledulkám. Jsou na vás moc krátké? Přidejte tmavé punčochy, díky kterým si budete připadat méně nahá.

Foto: Halens, HM

Vlevo vrstvené, uprostřed a vpravo cihlové šatyFoto: Halens, HM

Vybrala jste si? Super, tak honem pro ně! Teď už vás čeká jen jediný úkol – dobře se bavit!

Reklama

Související témata:

Načítám