Hlavní obsah

Nejlepší dárky pro tchyni a tchána

Foto: Thinkstock

I rodiče vašeho partnera si zaslouží dárekFoto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

To by bylo doma povyku, kdybyste zapomněli na ježíška pro tchyni a tchána! A navíc to nemůže být jen tak obyčejný ježíšek. Ukažte jim, že jste si s vymýšlením překvapení pro rodiče drahé polovičky dali záležet. Máme pro vás 15 tipů, jak na to…

Článek

1. Osolte jí koupel!

Tahle sůl do koupele Muscle soak od Radoxu s tymiánem skvěle uvolní svaly a pomáhá proti bolestem zad. Tymián je silně antiseptická bylinka, pomáhá proti různým plísním a infekcím a jako bonus krásně provoní celou koupelnu. Ideální drobnost pro tchyni.

Cena: 49 Kč

2. Pro milovníky vína

Pokud mají rodiče vašeho milého slabost pro dobré víno, jistě ocení takovouto dárkovou sadu různých vychytávek od Le Chateau, ve které je i teploměr. Sady se dělají různě velké a za různé ceny, takže si určitě vyberete.

Cena: 766 Kč

3. Když je tchyně parádnice

Manikúra je věc, která by neměla chybět žádné ženě, tchyně nevyjímaje. Tahle od Solingenu (například jejich nůžtičky se prodávají i v lékárnách) je zabalená do luxusního peněženkového pouzdra zdobeného kamínky Swarowski.

Cena: 745 Kč

4. Aby nebyl morous

Připadá vám, že je tchán ve vaší přítomnosti často podrážděný? Je třeba mu dopřát odreagování a uvolnění. Pořiďte mu proto vtipný antistresový míček s různými obličeji od Spinning Hat. Jak míček používat, znázorňuje graf na obalu výrobku. Uvidíte, že vaše vztahy se brzy zlepší.

Cena: 235 Kč

5. Třeba se časem odstěhuje

Máte pocit, že byste raději viděli tchyni někde hodně daleko? Vyšlete ji na Měsíc. Tedy tak rychle to asi nepůjde, ale už teď se můžete začít jistit. Potěšte ji originálním dárkem od Lunární ambasády v podobě pozemku na Měsíci. Prodávají se po akrech (4 046,8 metrům čtverečních).

Cena:od 790 Kč

6. Pro pohodlný spánek

Dárek, který se vždy hodí a neurazí? Tím může být třeba tato dvoudílná souprava ložního prádla z tkaného mikrovlákna a s praktickým zapínáním na zip, kterou zakoupíte u Bonprix.

Cena:299 Kč

7. Ať si na vás posvítí

Potrpí si tchyně s tchánem na zajímavé designové doplňky do bytu? Můžete jim darovat moderní stojací lampu pro příjemnou atmosféru v obývacím pokoji. Vybrat ji můžete třeba u Neckermanna, je v bílé či oranžové barvě.

Cena:1099 Kč

8. Unikátní kvetoucí čaj

Zalijte čaj horkou vodou, lístky se rozvinou a objeví se vzácný květ. Dárková kazeta Black - kvetoucí čaj Crystal Collection je kolekcí z nejkrásnějších kvetoucích čajů a skleněné sady s originálním designem. Obsahuje konvičku, šálek s podšálkem, 4 kusy kvetoucího čaje a jeden zelený BIO čaj.

Cena:490 Kč

9. Potěšte vášnivou pekařku

Mufinovač Domo je ideálním pomocníkem nejen na výrobu mufinů, ale i na koblihy, buchtičky a podobné specialitky. Má nepřilnavý povrch a připraví osm sladkých kousků do sedmi minut.

Cena: 790 Kč

10. Pozornost pro fešáka

Není šála jako šála! Když si dáte záležet, jistě vyberete takovou, která se k vašemu tchánovi nejlépe hodí. Ty z kašmíru nejen skvěle vypadají, ale jsou také měkoučké a krásně hřejí. Kašmír je totiž vlna himálajských horských koz, která se vytrhává, vyčesává či sbírá ručně.

Cena: cca 899 Kč

11. A můžete si ji vážit

Ultra tenká osobní váha Sencor elegantního vzhledu s LCD displejem se hodí pro každou tchyni a její koupelnu. Kromě vážení se automaticky vypíná a poukazuje na slabé baterie.

Cena:400 Kč

12. Diář s nápadem

Ráda vaše tchyně vaří? Nebo tchán sbírá značková vína? Pořiďte jim originální diář značky Moleskin. Speciální novou kolekci tvoří šest zápisníků pro různé záliby a vášně. Dají se do nich zapisovat informace a recenze o přečtených knihách, navštívených restauracích, či koncertech a podobně.

Cena: 490 Kč

13. Tímhle potěšíte gurmány

Souprava pro přípravu fondue „SILVA“ s plynule nastavitelným elektrickým topným prvkem a pánví Wok z ocele se skleněnou pokličkou se bude hodit pro společné večeře.

Cena:949 Kč

14. Pohodlí je lákavé

Od jistého věku člověk dá spíš než na módní trendy na pohodlí. To zajistí Tchibo pánská domácí souprava z měkkého plyšového materiálu, příjemná k pokožce díky vysokému podílu bavlny. Mikina je doplněná dvěma zásuvnými kapsami a kalhoty v pase na gumu se stahovací šňůrkou.

Cena: 599 Kč

15. Pomozte jim s úklidem

Když tchyni a tchánovi pomůžete s úklidem, budou mít více času na vnoučata. A jak jim pomoci snadno a rychle? Kupte jim malý kompaktní vysavač Orava VY-208, se kterým se jim bude snadno pracovat a nezabere mnoho místa. Díky sacímu výkonu 350 wattů a otočné hlavici si poradí s každou nečistotou.

Cena: 1452 Kč

Reklama

Související témata:

Načítám