Hlavní obsah

Nejlepší vánoční dárek: káva po celý rok

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Připravit si v pohodě domova lahodný šálek espressa, které bude chutnat stejně jako v kavárně. To je jeden z nejlepších vánočních dárků, jaký můžete blízkým dát. Pod stromeček zabalte kávovar Krups.

Článek

Automatické espresso přístroje Krups mají v nabídce 16 modelů. Liší se technickým provedením, designem, barevností i cenou. Připravili jsme stručný přehled čtyř modelových řad, který vám ulehčí rozhodování, který přístroj pod stromečkem potěší nejvíc.

Jednička na trhu: Barista EA 9010

Pro koho se hodí: pro skutečné kávové fajnšmekry nebo ty, kteří se jimi chtějí rychle stát.

V čem je nejlepší:umí připravit 17 přednastavených receptů, včetně aktuálních trendy druhů káv, jako jsou red eye nebo flat white. Nechybějí ani klasické recepty na espresso, caffè latte, cappuccino, americano či ristretto. Každý člen rodiny si může do paměti kávovaru uložit oblíbený recept. Za skvělý design tento přístroj vyhrál prestižní ocenění Red Dot Design Award. Kávu od Baristy si každý den vychutnává i oscarový režisér Jiří Menzel.

Za kolik ho pořídíte: 33 999 Kč

Kávovar Barista EA 9010

Chutná s mlékem: One Touch Cappuccino EA 829

Pro koho se hodí: pro všechny milovníky a milovnice mléčných kávových specialit.

V čem je nejlepší: zmáčknutím jediného tlačítka hravě připraví dokonalé cappuccino, caffè latte nebo latte macchiato s předpisově jemnou a nadýchanou mléčnou mikropěnou.

Za kolik ho pořídíte: 16 499 Kč

Kávovar One Touch Cappuccino EA 829

Do malé kuchyně: Pisa EA 815 a EA 816

Pro koho se hodí:pro každého, kdo zápasí s nedostatkem místa na kuchyňské lince, ale v žádném případě se doma nechce vzdát pití lahodné kávy.

V čem je nejlepší: jde o nejmenší kávový plnoautomat s LCD displejem, nádobou na mléko a tryskou Autocappuccino. Má zabudovaný švýcarský kónický mlýnek na zrnkovou kávu.

Za kolik ho pořídíte: 11 999 až 12 999 Kč

Kávovar Pisa EA 815 a EA 816

Jednoduše, ale výborně: Roma EA 810

Pro koho se hodí: pro ty, kteří touží dopřávat si doma za rozumnou cenu dokonalý šálek kávy jako v kavárně.

V čem je nejlepší: má zcela jednouché intuitivní ovládání a připraví dva šálky perfektní kávy najednou, a to ekonomicky a bez kompromisů.

Za kolik ho pořídíte:10 499 Kč

P: Kávovar Roma EA 810

Více informací o plnoautomatických kávovarech Krups najdete na www.krups.cz.

Reklama

Související témata:

Načítám