Hlavní obsah

Nejlepší vánoční dárky pro ženu? Musí být krásné i praktické

Foto: FOREO

Aby měl dárek maximální efekt, pořiďte kartáček v krásném dárkovém baleníFoto: FOREO

Lámete si hlavu, čím o Vánocích potěšit manželku, maminku, sestru nebo kamarádku? Je to vlastně jednoduché – vánoční dárky pro ni musí být krásné, aby potěšily na první pohled, ale také praktické, aby někde neležely ladem. A vůbec nejlepší je, když ten dárek udělá ženu nejen šťastnou, ale i krásnou.

Článek

Dárkem, který všechny tyto podmínky splňuje, je čisticí kartáček na pleť FOREO LUNA. Díky svému minimalistickému švédskému designu potěší oko a ozdobí každou koupelnu. A co teprve jeho funkce. Pleť je díky němu nejen dokonale čistá, ale také rozzářená a pravidelným používáním kartáček také pomáhá bojovat proti vráskám.

Je vyrobený z velmi jemného a šetrného silikonu, takže je péče s ním maximálně šetrná. A také snadná - kartáček je voděodolný, a tak je možné ho používat klidně i ve sprše. Je vhodný na všechny typy pleti a také pro každý věk, a tak chybu rozhodně neuděláte.

Aby měly vánoční dárky maximální efekt, vyberte si některý z kartáčků v krásném dárkovém balení. Potřebujete poradit, který z balíčků na notino.cz vybrat?

Když miluje technologické vychytávky 

FOREO Picture Perfect Set s LUNA 3 obsahuje nejnovější kartáček na pleť LUNA 3, který má ještě větší čisticí plochu, ještě jemnější silikonové štětinky, více čisticích a masážních programů, a co víc – lze ho pomocí aplikace propojit s chytrým telefonem. Díky tomu hned zjistíte, v jaké formě se vaše pleť nachází, nebo jaké části obličeje by si zasloužily intenzivnější péči.

Foto: FOREO

FOREO Picture Perfect Set s LUNA 3Foto: FOREO

Kromě kartáčku navíc balíček obsahuje ještě super účinné Serum Serum Serum, které svými mikrosložkami pečuje o mladistvý vzhled a skvěle doplňuje kartáček LUNA 3. Jím ho dokonce můžete do pleti vmasírovat, čímž jeho efekt ještě podpoříte. Set stojí 5399 Kč.

Když miluje sport

Žije žena, kterou chcete obdarovat, aktivním životem, je neustále v pohybu a miluje sport? Vyberte jedinečný set FOREO, který obsahuje inteligentní čisticí kartáček na pleť v minivelikosti LUNA fofo, kromě něj také čisticí pěnu Micro-Foam Cleanser, a to vše je ukryto v láhvi na vodu.

Díky tomu jde o dárek, který se jistě hned stane součástí každé sportovní tašky, a zároveň připomene, že i po cvičení je důležité pleť důkladně vyčistit. Tento set pořídíte za 2574 Kč.

Foto: FOREO

Jedinečný set FOREOFoto: FOREO

Reklama

Načítám