Hlavní obsah

Nejžhavější trendy v obouvání

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zima klepe na dveře a to je nejlepší příležitost pro nový pár bot. Anebo raději dva?

Článek

Objevte nejžhavější trendy v nové Baťa kolekci a vkročte do zimní sezony s grácií a stylem.

Stabilní podpatky

Pohodlí na prvním místě – to je jednoznačné krédo této zimy. Masivní podpatky v sobě spojují elegantní styl a komfort, který doladí váš městský outfit. Široké podpatky jsou číslo jedna letošní zimy a v botníku vám vydrží několik let. Stabilní podpatek působí uvolněně a díky tomu se skvěle hodí jak k otrhaným džínům a kožené bundičce, tak i k rolákovým šatům a klobouku.

Masivní podpatky zaručí pohodlí a stabilitu vašeho kroku

Jezdecký styl

Jezdecké kozačky už dávno nepatří jen do koňského sedla, tato stylová obuv se hodí do města i do přírody. Precizní zpracování s důrazem na detaily, kvalitní materiály a nízký podpatek vám zaručí dokonale pohodlnou chůzi po celý den. Nosí se kozačky v černé, tmavě hnědé, koňakové a šedé barvě. Sázkou na jistotu je kombinace kozaček s úzkými kalhotami a delším svetrem, skvěle však vypadají i se sukní a koženou bundou.

Jezdecké kozačky do města i do přírody

Kozačky nad kolena

Jsou sexy a elegantní zároveň. Kozačky ve výšce nad kolena zaujmou na první pohled a povýší každý outfit na něco více. Nosí se v černé, hnědé, vínové, šedé a béžové, v semišové úpravě i v klasické hladké kůži. Jejich nespornou výhodou je fakt, že sluší všem a vypadají skvěle za každé příležitosti. Vybrat si můžete kozačky na nízkém, jehlovém či stabilním podpatku. Hodí se k úzkým kalhotám, pleteným svetrům s velkými oky a trendy kožíškům.

Kozačky nad kolena prodlouží vaše nohy až do nebes

Stylové workery

Zde si přijdou na své milovnice pohodlí a ležérních looků. Boty inspirované tradiční pracovní obuví se drží na výsluní již několik let a získaly si srdce mnoha známých celebrit. Masivní podešev se strukturou je praktická a bezpečná, takže workery unosíte i v nepříznivých mrazivých či deštivých dnech. Pro extra odlehčený městský look je noste zašněrované pouze do půlky a zastrčte dovnitř roztrhané džíny.

Workery jsou to pravé pro odlehčený městský look

Metalické lodičky

Zima s sebou nese i období plné firemních večírků, party s přáteli a plesů, kde je třeba zazářit. Letos jsou tou ideální volbou lodičkyv odstínech zlaté, stříbrné a vedle nešlápnete ani s duhovými odlesky. Jehlové podpatky prodlouží nohy až do nebes a klasický tvar lichotí postavě. Přes den je unosíte do kanceláře k pouzdrové sukni a bílé košili, které zajímavě oživí, v noci lodičky obujte k třpytivým minišatům či úzkým kalhotám.

Lodičky do práce i na večírek

Reklama

Související témata:

Načítám