Hlavní obsah

Nenechte pleť stárnout rychleji než sebe. Objevte kolagen

Foto: Oslo Skin Lab

Kolagen v přípravku The Solution™ vám pomůže ukázat vaši vnitřní svěžest i navenek. Mějte své vrásky pod kontrolouFoto: Oslo Skin Lab

Životní moudrost neznamená vrásky. Zpomalte stárnutí své pleti s kolagenem The Solution™.

Článek

Ideál krásy podléhá módě stejně jako barva oblečení nebo tvar bot. O tom, zda zrovna frčí postava tvaru přesýpacích hodin, nebo chlapecká štíhlost, většinou rozhodují módní giganti. Co však módě nepodléhá a zůstává krásné navzdory trendům, je zdravě a svěže vypadající pokožka s minimem vrásek. Jak jí docílit? Vsaďte na kolagen.

Stárnutí pokožky začíná už ve třiceti

Klíčem k pevné a pružné pokožce je dostatek kolagenu – proteinu, který se v našem organismu přirozeně vyskytuje. S přibývajícím věkem se však produkce kolagenu v těle snižuje a naše pokožka ztrácí pružnost, objevují se vrásky, povislá kůže a celulitida. Tento jev začíná už od třicátého roku věku! Celý proces se navíc urychluje životním stylem, nevhodnou stravou, stresem nebo i opalováním. Abychom zachovali zdravý vzhled pokožky, je přínosné kolagen do těla pravidelně dodávat. Rozhoduje však i jeho forma. Dostupné jsou různé druhy kolagenů, které se liší i svou kvalitou. Řešením se může stát přípravek The Solution™ od Oslo Skin Lab, který obsahuje neochucený kolagenový prášek Verisol®, jehož účinnost byla ověřena i několika studiemi. Ten jednoduše jednou denně přimícháte do jakéhokoli jídla či pití.

Foto: Oslo Skin Lab

Dopřejte si svěží a pružnou pokožku. Hydrolyzovaný kolagen v přípravku The Solution™ pomáhá zevnitřFoto: Oslo Skin Lab

Moudrost neznamená vrásky

Říká se, že životní moudrost je vepsaná do výrazu tváře. Nikdo však netvrdí, že by zkušená tvář musela být plná vrásek. Ačkoli jsou vrásky přirozenou součástí procesu stárnutí, o moudrosti vypovídá více vaše chování a vnitřní naladění. Není důvod rezignovat na svou krásu. Duševní svěžest, vnitřní radost i životní nadhled nezávisí na věku. Dovolte si být mladé i navenek. Přípravek The Solution™, který díky svému složení umí proniknout přímo do pokožky, zmenšuje hloubku vrásek a pokožka se stává pevnější a odolnější. Věříme, že péče o vaši pleť začíná uvnitř.

Foto: Oslo Skin Lab

Pozitivní účinky hydrolyzovaného kolagenu Verisol® v přípravku The Solution™ potvrdily i vědecké studieFoto: Oslo Skin Lab

Zmenšení hloubky vrásek prokázaly studie

Skutečnost, že právě tato forma kolagenu má na pokožku velmi příznivé účinky, dokazuje i řada vědeckých studií. Aby byly výsledky průkazné, byli účastníci výzkumu rozděleni do dvou skupin, přičemž jedni dostávali účinnou látku (hydrolyzovaný kolagen Verisol®) a druzí jen placebo. O tom, kdo jakou látku dostával, nevěděli ani účastníci, ale dokonce ani ti, kdo realizovali měření. První rozdíly byly zřetelné již po 4 týdnech užívání. Po 8 týdnech přístroje naměřily zmenšení hloubky vrásek v průměru o 20,1 %. O kvalitě The Solution™ vypovídá i řada spokojených zákaznic nebo skutečnost, že byl nominován na Danish Beauty Award 2019 jako jeden z pěti produktů v sekci Vnitřní krása.

I vy si dovolte ukázat světu svou krásu. My vám k tomu pomůžeme. Připravili jsme pro vás 50% slevu na první nákup. Klikněte zde nebo na stránkách Oslo Skin Lab zadejte slevový kód PROZENY50.

Reklama

Načítám