Hlavní obsah

Nenechte si ujít letní výprodej v A3 SPORT!

Foto: A3 SPORT

Kdo by se netěšil na léto Foto: A3 SPORT

Prázdniny, voda, koupání, výlety... Ale jste na to všechno vybaveni? V A3 SPORT jsme pro vás připravili pár tipů na letní nezbytnosti.

Článek

Navíc teď probíhá na prodejnách i v e-shopu velký letní výprodej, a tak ty super kousky dostanete za skvělou cenu.

Plavková sezona zahájená

V létě se asi všichni těšíme na koupání a plavky jsou nepostradatelný kousek letní výbavy. Trendem letošního léta jsou pro ženy plavky v celku, vzory a výrazné barvy. A pokud vás barva omrzí, některé plavky jsou oboustranné, takže stačí otočit a máte hned jiné.

Foto: A3 SPORT

Trendem letošního léta jsou pro ženy plavky v celkuFoto: A3 SPORT

Pánové mají v oblibě koupací šortky a ani tady se nemusíte bát výrazných barev, chybu rozhodně neuděláte s tmavě modrou nebo výraznou oranžovou variantou.

Foto: A3 SPORT

Pánové mají v oblibě koupací šortkyFoto: A3 SPORT

Pohodlné a rychlé

Pantofle a žabky by rozhodně v žádném letním outfitu neměly chybět. Jsou pohodlné, rychle se nazouvají a v botníku vám nezaberou moc místa. Pantofle a žabky světových značek, jako je Adidas, Reebok, Nike, Puma a další u nás seženete už od 240 Kč.

Foto: A3 SPORT

Pantofle a žabky světových značekFoto: A3 SPORT

Stylové ručníky a doplňky

Kšiltovky a tašky využijete i v průběhu roku a určitě si vyberete ty pravé pro váš letní outfit. Nesmíte však zapomenout na další nepostradatelný kousek letní výbavy, kterým je ručník. Je příjemné se do něj zabalit, navíc vypadá krásně, je úžasně měkoučký, savý a rychleschnoucí.

Foto: A3 SPORT

Nepostradatelný kousek letní výbavy je ručníkFoto: A3 SPORT

Vybavte se ještě víc a ušetřete

Pokud chcete ušetřit, registrujte se do klubu A3 SPORT a získáte uvítací poukaz na 100 Kč, slevu na další nákup 5 %, narozeninový dárkový poukaz a řadu dalších personalizovaných nabídek. Registraci do klubu si založíte zde.

Foto: A3 SPORT

Plavky různých barev a vzorůFoto: A3 SPORT

Reklama

Načítám