Hlavní obsah

Neodolatelně dlouhé řasy snadno a rychle!

Foto: Canva

Neodolatelně dlouhé řasy se sérem na podporu růstu řas a obočíFoto: Canva

Krásné, husté a dlouhé řasy! Tak o tom si může řada z nás nechat jenom zdát… Tento dar byl totiž od přírody dopřán jen pár šťastlivcům a my ostatní se budeme muset bohužel spokojit pouze s tím, co máme.

Článek

To je ale omyl! Vsaďte na precizní péči, správný přístup a budou se dít zázraky.

Co může za nadměrné vypadávání řas a jejich nízkou kvalitu?

Existuje mnoho faktorů, které řasy oslabují a zapříčiňují jejich nadměrné vypadávání, pomalý růst nebo i lámání. Co za tím stojí? I za tyto problémy bývá zodpovědný stres. Ten prostě není dobrý nikdy, takže na něm zkuste urychleně zapracovat. Zapomínat byste neměli ani na stravu bohatou na vitaminy a minerály, které řasovým folikulům zajistí správnou výživu. Kamenem úrazu u většiny žen bývá používání nekvalitní kosmetiky, špatná technika odličování řas a třeba i umělé prodlužování – to s nimi dokáže udělat pěknou neplechu.

Dobrá zpráva ale je, že s tím můžeme něco udělat a je to mnohem jednodušší, než si myslíme. Úplně stačí začít postupně pracovat na výše zmíněných faktorech, a navíc si pořídit i nějakého pomocníka v podobě séra na řasy, které nás rozhodně nenechá na holičkách.

Náš tip: Sérum Venira pro podporu růstu řas a obočí!

Jedná se o exkluzivní novinku na českém trhu a naprostou pecku! Toto sérum je totiž vyšperkované do posledního detailu a obsahuje přesně to, co řasy potřebují: ucelený komplex účinných látek, jejichž kombinace viditelně přispívá k prodloužení a zahuštění řas. Jak je to možné? Účinné látky tohoto séra byly pečlivě vybrány tak, aby pronikly hluboko ke kořínkům řas, kde je precizně hydratují, regenerují a dopřejí jim kvalitní výživu prostřednictvím důležitých vitaminů a minerálů. Nejlepší na něm ale je, že jsou prvotní výsledky viditelné už do tří týdnů, což je prostě pecka!

Foto: TOPADROIT a.s.

Venira – sérum pro podporu růstu řas a obočí posílí oslabené folikuly, podpoří růst řas a eliminuje jejich vypadáváníFoto: TOPADROIT a.s.

Co přesně sérum obsahuje?

Venira sérum pro podporu růstu řas a obočí obsahuje hned několik přírodních účinných látek. První z nich je patentovaná složka AnaGain, která je získávána z klíčků hrachu setého a může se pyšnit výbornými účinky: dokáže aktivovat signální molekuly, které se nacházejí v dermální papile. Ta je situovaná pod folikulem každé řasy a přímo sem sérum dodává potřebné vitaminy a živiny. Díky tomu je následně prodloužen životní cyklus řas a zůstanou krásně posílené od kořínků až ke konečků.

Složení je nakonec obohaceno také o olej Inca Inchi a ricinový olej, kyselinu hyaluronovou, vitamin E a také máslo ze semen mangovníku indického. Ty ve své vyvážené kombinaci krásně podpoří růst řas i obočí, eliminují jejich vypadávání na minimum a zanechají je viditelně hustší!

Foto: TOPADROIT a.s.

Účinné látky obsažené v séru pro podporu růstu řas a obočí VeniraFoto: TOPADROIT a.s.

Reklama

Načítám