Hlavní obsah

Neonový trend v podání celebrit

Foto: Isifa

Herečka Sarah Jessica Parker miluje neon - a my milujeme její stylFoto: Isifa

Reklama

Neon vládne módnímu světu! Pozadu nezůstávají ani celebrity, které fosforeskujícími barvami poctivě pěchují šatníky. Že se vám tyhle „zářivky“ líbí, ale nevíte, s čím byste je nosily? Inspirujte se našimi 10 outfity!

Článek

Neonové oblečení obdivuje spousta žen, spousta z nich ale nikdy nepřejde z fáze „líbí se mi“ do „nosím“. Když se jich zeptáte, proč si je samy neoblečou, většinou uslyšíte něco ve smyslu „k ničemu se mi nehodí“ nebo „je to na mě moc výrazné“. Přitom záleží jen na tom, jak s neonem naložíte. Pozorně si prohlédněte následující modely – nemohly byste neon využít stejně?

„Elegánka“ Naya Rivera

Neony máme většinou spojené s ulítlejší, nápadnější módou. Zářivé barvy ale mohou zužitkovat i konzervativnější dámy. Zkuste to třeba jako herečka ze seriálu Glee a oblékněte kombinaci jednoduché pouzdrové sukně a neonových lodiček. Top v odstínu holubí šedi duo příjemně dolaďuje.

Foto: isifa

Díky výraznějším barvám se obejdete i bez doplňkůFoto: isifa

Jemná růžová s neonově žlutou

Chcete-li zkombinovat více barev najednou, sázkou na jistotu jsou odstíny podobné intenzity, zkusit ale můžete i spojení s jemnější barvou. Zářným příkladem, že i tahle sestava může vypadat dobře, je herečka Desi Lydic.

Foto: isifa

Spojení jemného odstínu růžové s neonově žlutou si oblíbila herečka Desi LydicFoto: isifa

Oživte malé černé jako Fergie

Neonové doplňky jsou také skvělým způsobem, jak oživit vaše oblíbené malé černé. Na jedničku to zmákla zpěvačka Fergie, která je nechala rozzářit neonově žlutou a akcentem růžové.

Foto: isifa

Malé černé jsou úžasně variabilní. Nosit je můžete s neonovými doplňky po vzoru zpěvačky FergieFoto: isifa

Foto: isifa

Fergie si chytře pohrála s akcenty neonově žluté a růžovéFoto: isifa

Překvapte netradiční kombinací

Ačkoli dříve byly tyhle dvě barvy považovány za naprosto neslučitelné, mohou vypadat opravdu skvěle. Hvězda reality show Audrina Patridge si pohrála s jejich odstíny a od módní policie sklidila samé pochvaly.

Foto: isifa

Audrina vyrazila v šatech značky ThatcherFoto: isifa

Foto: isifa

Sázka na netradiční barvy se vám může bohatě vyplatitFoto: isifa

Zářivý náhrdelník Liliany Vazquez

Od style expertky bychom očekávali bezchybný model a ten Liliana Vazquez, alespoň podle našeho názoru, předvedla. Její neonový náhrdelník nelze přehlédnout. Pokud si ho pořídíte i vy, oblékněte k němu stejně jako Liliana jednoduché kousky.

Foto: isifa

Nápadnému náhrdelníku nechte hodně prostoru, stejně jako to udělala Liliana VazquezFoto: isifa

Mluvil tu někdo o módě?

Herečka Kristen Stewart je prototypem pohodové holky, která se tváří, že se vlastně vůbec nesnaží a z šatníku vytáhne první věc, která jí padne pod ruku. Přesto, nebo možná právě proto, je její styl tolik oblíbený. Chcete vypadat stejně ležérně? Oblečte upnutou sukni, zastrčte do ní obyčejné bílé tričko a nazujte „kecky“.

Foto: isifa

Kristen Stewart je královnou pohodového styluFoto: isifa

Ultra růžové kalhoty Ellen Pompeo

V tomhle by asi herečku ze seriálu Chirurgové na sál nepustili, na party jí to ale slušelo. Neonově růžové kalhoty vypadají skvěle, obdivuhodná je nejen jejich barva, ale i volnější střih. Kalhoty jsou samy o sobě hodně nápadné, dolaďte je proto stejně jako Ellen kombinací bílé a černé.

Foto: isifa

Růžové kalhoty si mohou dovolit i ženy po čtyřicítce. Tedy pokud jsou stejně jako Ellen štíhléFoto: isifa

Skromná Jessica Biel

Neon? Kde je ten neon? Pokud jste stejně jako Jessica Biel rozené minimalistky a k barvám moc kladný vztah nemáte, zaměřte se na pidi detail. Herečka vyrazila ve sněhobílých šatech, ke kterým obula světlé boty s neonovými podpatky.

Foto: isifa

Jessica Biel se svým opravdu malým kouskem neonuFoto: isifa

Foto: isifa

Neonově žluté podpatky jsou vtipným detailemFoto: isifa

Popisek boty:

S vybarveným psaníčkem zabodujete

…stejně jako Gloria Govan. Nemusíte se oblékat totožně jako tahle hvězda, neonové psaníčko se vám bude hodit ke každému barevně chudšímu modelu. A pokud se nebojíte být vidět, klidně i k tomu barevně bohatému…

Foto: isifa

Gloria Govan vyrazila na party s cyklámenovým psaníčkem v ruceFoto: isifa

Foto: Isifa

Se zářivým psaníčkem na party zabodujeteFoto: Isifa

Neodolatelná róba SJP

A módní třešinka na závěr. Pokud se chystáte do společnosti a nechcete zapadnout ve změti krémových a černých šatů, oblečte si neon stejně jako herečka Sarah Jessica Parker. Se stylingem ale buďte opatrné, volte jednoduché lodičky a poskromnu dávkujte i doplňky.

Foto: isifa

Sarah Jessica Parker ukořistila neonové šaty od ValentinaFoto: isifa

Které celebritě to podle vás sluší nejvíce? Napište nám!

Reklama

Načítám