Hlavní obsah

Nerozumíte cizím jazykům, ale potřebujete se domluvit?

Foto: Vasco Elektronics

Kdykoliv a kdekoliv. Jednoduše a bez problémů. Osobní překladač v kapse s internetem zdarmaFoto: Vasco Elektronics

Potřebujete rychle přeložit větu z němčiny nebo jiné cizí řeči do češtiny? Nerozumíte cizím jazykům, ale potřebujete se domluvit? Chtěli jste se zeptat na cestu, nebo naopak někomu anglicky poradit kudy kam, ale bojíte se odpovědět?

Článek

Nemáte slovní zásobu a chcete si popovídat ve francouzštině? Možná si budete chtít pouze přečíst jídelní lístek a vybrat si svoje oblíbené portugalské jídlo? Na všechny tyto problémy pro vás máme řešení. Takovýchto situací, ve kterých budete muset komunikovat v cizích jazycích, bude čím dál více a více. Lidí je na světě zhruba 7,8 miliardy a vzhledem k tomu, že žijeme na jedné planetě a stále více cestujeme, čteme, píšeme a komunikujeme, je potřeba okolnímu světu porozumět.

Výuka cizích jazyků je velice důležitá, ale když na to již nemáte ani čas, ani možnosti, budete potřebovat pomocníka. Ideální by byl překladatel, ale ten by byl asi moc drahý a určitě by s vámi nemohl být všude a napořád. Proto jsou zde elektronické překladače, které vám umožní přeložit cokoliv a kdekoliv.

Foto: Vasco Elektronics

Mluvte s jinými tak, abyste si rozuměliFoto: Vasco Elektronics

Technologie pro všechny. Technologická novinka a nový směr v oblasti hlasových překladačů. Překladač Vasco Translator M3 – to je nejenom pohodlná komunikace, protože přeloží to, co říkáte, do více než 70 jazyků. To je také jednoduché a intuitivní ovládání. Překlady jsou okamžité a s přesností 96 %. Zařízení má zabudovanou SIM kartu, která vám zaručuje internet zdarma, a to doživotně, samozřejmě bez jakýchkoliv dodatečných nákladů! Tento přístroj má nejlepší výslovnost mezi překladači. Přeložený text je nahlas vysloven rodilým mluvčím.

Funkce TranslaCall vám umožňuje překládat telefonní hovory. Překladač M3 přeloží konverzaci na obou stranách tak, aby si obě strany hovoru snadno a lehce porozuměly. Aplikace MultiTalk umožňuje skupinové konverzace až se 100 lidmi hovořícími v různých jazycích.

A jako poslední bychom chtěli představit PhotoTranslator, který funguje jako překladač fotografií. Vyfoťte si informační tabuli, jídelní lístek nebo stránku v novinách v cizím jazyce a během několika vteřin ji máte přeloženou do svého mateřského jazyka.

Foto: Vasco Elektronics

Cizí jazyky již nejsou v komunikaci problémFoto: Vasco Elektronics

Letos v listopadu se konala celosvětová premiéra nového překladače od společnosti Vasco Electronics a tímto i vám představujeme hlasový překladač Vasco Translator M3. Je to nástupce překladače Vasco Mini 2, jednoho z nejlepších elektronických překladačů na trhu a vítěze ceny GLOMO Award 2020.

Stačí mít v kapse elektronický překladač a svět máte na dosah ruky.

Reklama

Načítám