Hlavní obsah

Problém mužů a žen. Neplodnost!

Reklama

Snažíte se o dítě už několik měsíců, a pořád nic? Nezoufejte, nemusí se hned jednat o neplodnost. Co když to ale trvá déle než pár měsíců?

Článek

Pokud jste zdravý pár a o miminko se snažíte rok dvakrát až třikrát týdně, navštivte odborníka. Dalšími důvody mohou být prodělaná infekce pohlavního traktu, pohlavně přenosná nemoc nebo  výrazně nepravidelný menstruační cyklus či chybějící menstruace ženy.

Přípravek první volby

Fertility Blend jsou přípravky první volby před zahájením invazivnějších metod léčby. Jedná se o unikátní doplňky stravy s ověřenou účinností, které k nám přicestovaly z USA minulý rok. V USA je Fertility Blend dlouhodobě jedničkou na trhu.

Nezoufejte, nejste na to sama

Klinická studie*

Tato studie proběhla v roce 2006 v USA, celkem se jí účastnilo 93 zdravých žen, které se pokoušely po dobu 6–36 měsíců otěhotnět. U žen s kratšími menstruačními cykly a užívajících Fertility Blend došlo k prodloužení cyklu. U žen s delšími cykly došlo ke zkrácení průměrné délky cyklu. A co je nejdůležitější, po 6 měsících došlo u 32 % žen ke klinickému těhotenství.Kompletní studii najdete zde.

Fertility Blend pro páry i Fertility Blend pro ženy obsahují patentově chráněné složení, velmi důležitá součást u obou balení je vitaminová složka. Proto je vhodné produkty užívat jako doplněk při hormonální léčbě. Balení pro ženy je bezpečné užívat i v době těhotenství, díky svému složení je dokonce užívání vhodné až do 12. týdne. Více na www.fertilityblend.cz.

*Dvojitě zaslepená, placebem kontrolovaná studie amerických lékařů Stanford University of the Medicine, USA, 2006.

Takto vypadá balení Fertility Blend pro páry a Fertility Blend pro ženy

Věděli jste, že…

…neschopností počít dítě je na celém světě postiženo minimálně 10 % párů, přičemž dalších 10–25 % je postiženo sekundární neplodností, tj. neschopností počít druhé nebo další dítě?

…přibližně 15 % párů v plodném věku hledá lékařskou pomoc k řešení neplodnosti, a to zpravidla po dvou letech marného úsilí o početí?

Statistiky ukazují, že příčina neplodnosti je zhruba ve 35 % na straně ženy a ve stejném poměru na straně muže. Zbylé případy jsou kombinací příčin u obou partnerů. Příčiny u žen jsou často poruchy ovulace, abnormální funkce vejcovodů, poruchy děložního hrdla či dělohy. Problémem mužů je většinou tvorba spermií.

Nyní máte možnost při koupi Fertility Blend pro ženy nebo Fertility Blend pro páry uplatnit slevový kód FB10. Při zadání tohoto kódu máte poštovné v rámci ČR zdarma. Objednávat můžete na www.zlekarny.cz, nabídka platí do 17. 4. 2015.

Reklama

Související témata:

Načítám