Hlavní obsah

Netrapte se po rozvodu

Foto: Grada

Kniha vám pomůže v nelehké situaciFoto: Grada

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přišlo to jako rána z čistého nebe. Měla jste manžela a děti - vcelku fungující rodinu. A teď je vše jinak. Cítíte se osamělá a doma vás čeká prázdná chladná postel. Jak se vyrovnat s rozvodem? V tom vám může pomoci nová kniha Netrapte se po rozvodu.

Článek

Kdo za to může? Jak to přežiju? Měla bych se pomstít a pořádně mu osladit život? A co já? Najdu ještě smysl života? Budu se vůbec ještě někdy radovat? A není jediným řešením přece jen sebevražda? To jsou jen některé z otázek, které můžete sama sobě položit, když do vašeho života zasáhne rozvod.

Publikace Netrapte se po rozvodu se obrací na širokou veřejnost a zaměřuje se na nejčastější druhy potíží, které s sebou může rozvod přinést. Důraz klade především na psychiku a také sociální problémy, se kterými se mohou lidé v době smiřování se s rozvodem setkat.

Kniha vám pomůže zorientovat se v tom, s čím se můžete po rozvodu setkat a jak nově vzniklé situace řešit. Obecně lze říci, že cestu z bezvýchodnosti snáze naleznete, když se zaměříte na nové podněty - přátele, nové vztahy a také novou rodinu. Jak přesně toho ale docílit, to už se dočtete přímo v knize Šárky Poupětové.

Foto: Grada

Obálka knihy Šárky PoupětovéFoto: Grada

Šárka Poupětová: Netrapte se po rozvodu 176 stran, 199 Kč Vydalo nakladatelství Grada

Reklama

Související témata:

Načítám