Hlavní obsah

Nevěstám na míru: Tipy na 2 trendy účesy, které zvládne vytvořit i kamarádka

 

Reklama

Chystáte se říct svému vyvolenému ano? A už víte, jak si pro tuhle výjimečnou událost upravíte vlasy? Náš malý svatební speciál vám předvede dva úžasně efektní a zároveň snadné účesy, které jsou navíc absolutně in.

Článek

Která z nás by nechtěla perfektní svatbu! K tomu patří i dokonalý vzhled a cesta k němu výběrem svatebních šatů teprve začíná. Následuje hledání nejkrásnějších bot, doplňků, patřičné kytice... A co ještě zaslouží veškerou péči a pozornost? Svatební účes.

Říkává se, že vlasy jsou korunou krásy – a u nevěsty to platí dvojnásob. Účes je to, co může její celkový slavnostní look pokazit, nebo naopak doladit k naprosto špičkovému výsledku. I svatební účesy podléhají módě, proto se pojďte podívat, jaké jsou právě v kurzu.

Zapomeňte na umělé perličky a kytičky, letos je v módě nepřekombinovaná, trochu ležérní úprava, která dokonale podtrhne nevěstin obličej. Jak takový účes vypadá a k jakému stylu šatů se nejlépe hodí? To už vám krok za krokem popíše a předvede profesionálka Lenka Krčálová. Připravila účes jak pro dlouhé, tak i pro polodlouhé vlasy a oba jsou tak snadné, že je zvládne vytvořit i šikovná kamarádka, maminka nebo sestra.

Děkujeme Salonu Petra Měchurová, Králodvorská 1085/12, Praha 1, za poskytnutí prostor k natáčení. www.petramechurova.cz

A co vy, které už máte svatbu za sebou, jaký jste měly účes? 

Reklama

Související témata:

Načítám