Hlavní obsah

Nic není v životě důležitější než vaše zdraví!

Foto: Naturamed

Ester C pro celou rodinu Foto: Naturamed

V posledních měsících dostává náš organismus opravdu zabrat. Snad nejvíc po psychické stránce. Není nic horšího než strach, říká se. A proč? Bezostyšně likviduje nejen naši psychiku, ale především naši imunitu. Braňte se tím nejjednodušším, co existuje – „obyčejnými“ vitaminy!

Článek

S pravdou ven. Ano, tento článek je sice jen komerční sdělení, což už jste si asi všimla, ale tady na druhé straně nesedí robot, ale taky jenom člověk, žena. A určitě mám s vámi spoustu společného. I já chodím do práce, a sotva vypnu v práci, musím přemýšlet nad tím, co děti, co manžel a co všechny ty povinnosti každodenní reality. Děti jsou konečně ve škole. Tedy alespoň to mladší. Syn se chystá na přijímačky, a jestli máte doma něco podobného, nebo dokonce maturanta, víte, o jakém stresu mluvím. Tohle zkrátka nemá smysl rozebírat, každá máme něco.

Foto: Naturamed

Ester CFoto: Naturamed

Jak se z toho dostat ven?

No, to vám neporadím, sama tápu a nevím, co bude za týden, za měsíc, nebo dokonce už zítra. Udržím si práci? Nevyhodí manžela? Přijde další vlna pandemie, nastane recese, co to přesně bude znamenat pro nás? Ach jo, tisíce otázek bez jediné odpovědi. Nejistota, stres a strach z reality. A jsme v tom všechny, nebo spíš všichni úplně stejně. Jen někdo zasažen více, někdo méně. Každý se snaží prodat, ano, i my. Každý radí, že to nejlepší je právě ten jeho přírodní produkt. Je? Není? Jak to máte poznat? Snad podle toho, co vám kdo nabízí. Jsem jenom obyčejná žena a prostě se dělím o radu. Všechen ten zmíněný stres napadá váš imunitní systém a ten potřebujete chránit především. Jak? Právě vitaminem C. Mohu jen říct, že ho beru já, manžel a chutná i dětem, neremcají, a dokonce si ho berou samy.

Vitamin C

Ano, není jediným „stavebním kamenem“ imunity. Tím je i vitamin D, ale my vám nabízíme vitamin C, zdarma! Je to proto, že víme, že pokud si náš produkt vyzkoušíte zdarma, vrátíte se. Je prostě kvalitní. Nemusíte si ale za něco hned platit.

Navíc sama víte, kde všude z jídla vitamin C získáte, ale sama taky víte, jak moc, nebo spíš jak málo si jeho příjem vaši členové rodiny hlídají. Proto je lepší mít jistotu v tom, že si ráno vezmete pár céček, cumláte je a díky formuli Ester C se vám vitamin uvolňuje do těla po celý den. Prostě nevyloučíte jeho případný nadbytek.

Foto: Naturamed

Ester CFoto: Naturamed

Řekněte si o vitamin C zdarma!

Je to opravdu jednoduché. Jestli chcete, a vy chcete, protože chcete mít rodinu zajištěnou vitaminem C, klikněte si o něj sem a my vám ho za pouhé poštovné 49 Kč pošleme. Nepošleme vám ale jen měsíční balení, abyste byla za 14 dní ve stresu, že už vám zase dochází, ale pošleme vám zdarma balení rovnou na půl roku!

No, kéž bychom si v sobě všichni dokázali udržet onu vlnu solidarity i po skončení doby nouzového stavu. Držím vám palce a zvládněte to.

To vám ze srdce přeje za monitorem sedící Jana.

Tento článek nebyl vytvořen redakcí. Jde o komerční článek propagující reálné produkty nebo služby. Příběh v tomto komerčním článku může být fiktivní (smyšlený).

Načítám