Hlavní obsah

Norský recept pro mladistvý vzhled bez vrásek

Foto: Activefem

Norský recept pro mladistvý vzhled bez vrásekFoto: Activefem

Již ve 25 letech začíná množství kolagenu v pokožce rapidně klesat. Naše tělo si jej dokáže tvořit jen do dvacátého roku života. A jelikož je kolagen pro nás velice důležitý, zejména pro elastičnost tkáně, je nutné dbát na jeho pravidelný příjem.

Článek

Co je to kolagen? Kolagen je strukturální protein, který se přirozeně nachází v našem těle a organismus ho obsahuje nemalé množství. Tvoří téměř třetinu všech našich bílkovin a dodává pevnost a pružnost tkáním, kůži, kostem, šlachám, svalům, a dokonce i chrupavkám a cévám. Do 70. roku života ztratíme přibližně až 30 % kolagenu.

Nedávné vědecké studie prokázaly, že největší zásobárnou kolagenu pro náš organismus jsou mořské ryby, proto se také někdy označuje jako mořský či rybí kolagen. Jelikož v České republice nemáme moře a ze sladkovodních ryb nedokážeme vstřebat takové množství, mnoho odborníků se shoduje, že příjmem doplňků stravy bychom mohli tento deficit vyrovnat. ActiveFem je produkt na přírodní bázi, který brzdí proces stárnutí a dodává pleti mladistvý vzhled. Jde o nový, přírodní způsob, jakým lze postupovat proti procesu stárnutí.

Foto: Activefem

Kolagen pro krásné vlasyFoto: Activefem

Výsada živočišné říše

Kolagen najdeme pouze u živočichů, u rostlin se bohužel žádný nevyskytuje. Ryby navíc obsahují speciální formu, která je pro lidské tělo velmi dobře vstřebatelná. Získává se zejména ze studenovodních ryb, nejčastěji z lososů nebo dalších podobných. Právě tento mořský kolagen se ukázal být nejefektivnějším v porovnání s ostatními a náš organismus ho dokáže vstřebávat až 1,5krát rychleji než ostatní.

Hydrolyzovaný kolagen z mořských ryb obsahuje doplněk stravy ActiveFem, který můžete dokonce vyzkoušet zdarma, jen za cenu poštovného. Je to zcela unikátní produkt sestavený ze 13 přírodních aktivních látek, které jsou patentovány a zdokumentovány. Zvláštnost spočívá v působení směrem zevnitř těla ven. Aktivní složky působí v hlubších vrstvách kůže, dodávají jí elasticitu, a tím redukují i vrásky. ActiveFem ovšem není jen preparát působící na pokožku. Při užívání ActiveFem si povšimnete zlepšení stavu nehtů a mnoho uživatelů také tvrdí, že se jim zvýšila plnost a lesk vlasů.

Foto: Activefem

Foto: Activefem

Reklama

Načítám