Hlavní obsah

Nové byty Praha – Černý Most

Foto: CANABA

Rezidence GREENSIDEFoto: CANABA

Moderní bydlení s výhledem na golf. Nejen na to láká rezidenční komplex GREENSIDE, který vyroste na Černém Mostě v Praze.

Článek

V září 2018 byla zahájena výstavba nového rezidenčního komplexu GREENSIDE na okraji městské části Černý Most. Svým obyvatelům nabídne komfortní a kvalitní bydlení v unikátní lokalitě kombinující skvělou dopravní dostupnost (metro Černý Most jen 5 minut) a kompletní občanskou vybavenost s okolní přírodou. Nový bytový projekt totiž vyrůstá v přímém sousedství parku a golfového hřiště, na které bude mít většina bytů nerušený výhled.

Foto: CANABA

Rezidence GREENSIDEFoto: CANABA

Po dokončení bude rezidenční komplex GREENSIDE zahrnovat celkem 5 bytových domů. Každá obytná budova nabízí 26 až 32 moderních bytů s balkony o dispozicích 1 + kk, 2 + 1, 3 + 1 a 4 + kk. V každém bytovém domě budou v posledním patře vybudovány dva exkluzivní byty, každý s vlastní velkou terasou a nádherným výhledem na okolní přírodu. Bytové jednotky jsou dispozičně velmi variabilní a v nabídce jsou varianty s parkováním v samostatné garáži nebo společné podzemní garáže, případně parkování venkovní.

Foto: CANABA

Rezidence GREENSIDEFoto: CANABA

Dokončení první etapy výstavby – bytových domů č. 1 a 2 – je plánováno na jaro 2021, finalizace ostatních etap bude plynule navazovat a bude ukončena realizací nového parkovacího domu, který nabídne komfortní a bezpečné parkování i ostatním rezidentům v okolí.

Foto: CANABA

Rezidence GREENSIDEFoto: CANABA

CANABA – záruka moderního a kvalitního bydlení

Rezidenční komplex GREENSIDE Černý Most realizuje společnost CANABA – Pozemní stavby, s.r.o., která patří do holdingu CANABA rodinné domy, specializující se především na výstavbu individuálních rodinných domů. Společnost CANABA je od svého vstupu na český trh v roce 1991 největším dodavatelem domů na klíč. Za dobu své existence zrealizovala více než 6000 individuálních domů v ČR i v Německu.

Od roku 2000 se společnost CANABA zaměřuje i na přípravu a realizaci vlastních developerských projektů, ve kterých našlo své nové bydlení již tisíce spokojených obyvatel. Dokončeny jsou například lokality Praha Čakovice, Praha Horní Počernice, Ostrava, Mladá Boleslav, Nehvizdy, Nupaky a další. Ať už plánujete koupi bytu, nebo stavbu rodinného domu, informujte se o nabídce společnosti CANABA.

Více informací naleznete přímo na stránkách projektu www.greenside.cz.

Reklama

Načítám