Hlavní obsah

Nové Lancii Ypsilon se těžko odolává!

Reklama

Nová Lancia Ypsilon je elegantní, a přesto živelná. Tato nová, již čtvrtá verze je historicky poprvé v praktickém pětidveřovém provedení.

Článek

Je navržena tak, aby vypadala jako stylové třídveřové auto, u kterého vás dobře maskované dveře ani nenapadne hledat. Jejich kliky jsou totiž elegantně a rafinovaně ukryty v rámu zadních oken. Se svým šarmem a originalitou vypadá Lancia Ypsilon jedinečně. Je založena na přání, pokušení a zvědavosti. Její prémiový, aristokratický styl zvýrazňují dvoubarevné bi-colore laky karosérie, zadní světla s LED technologií a přední xenonová světla.

Samozřejmě nechybí panoramatické střešní okno, které je největší ve srovnání s konkurencí (0,64 m2). Interiéru vozu dali návrháři Ypsilonky nepřehlédnutelný punc luxusu. Stačí se podívat na palubní desku, výbavu, sedadla a doplňky. V segmentu malých aut jde jistě o velmi nadstandardní provedení. A to nemluvě o parkovacím asistentu Magic Parking nebo systému Smart fuel, který ulehčuje tankování. U tohoto modelu lze vybírat z více než 600 kombinací.

Není lepší způsob, jak zdůraznit vaši jedinečnost a individualitu!

Reklama

Načítám