Hlavní obsah

Novinka: Gely, které vám zúží klín. Fungují?

Foto: Thinkstock

Problém při sexu se dá vyřešit s použitím pomůcekFoto: Thinkstock

Reklama

Chcete se i po porodu cítit jako panna? Toužíte vrátit své tělo do takové podoby, v jaké bylo ještě před zahájením sexuálního života? Přejete si být pro svého partnera jiná, lepší? A myslíte, že toho lze dosáhnout použitím intimního gelu na zúžení poševního vchodu? Prý vás svým účinkem anatomicky vrátí skoro až na střední školu!

Článek

Připadáte si jako ve sci-fi? To je realita! Obchody s erotickým zbožím jsou zavaleny gely, které údajně mají tu moc, že z každého poševního vchodu o velikosti malého tunelu udělají dírku pro žížalu, což je pro muže atraktivní – připadají si jako by ve své partnerce byli poprvé. Tyto gely se mají aplikovat několikrát týdně v okolí pochvy a poté jeho uživatelka pocítí příjemné brnění spojené s výše uvedeným bonusem. Zní to krásně, ale opravdu je něco takového reálné?

Vyzkoušela jsem

„Koupila jsem si gel za 490 korun a postupovala podle návodu – několikrát ho mazala v rozkroku,“ popisuje pětatřicetiletá Kateřina, matka roční holčičky. „Po týdnu užívání jsme se s manželem milovali. Říkal mi, že se mu zdám jako lolitka, takže jsem s ním spokojená a investice nelituji,“ analyzuje Katka. Partner naší čtenářky je diplomat a gentleman, jen co je pravda. „Gel je naprostá pitomost,“ nechává se slyšet známý sexuolog Zlatko Pastor. A má pravdu. Manžel chtěl Kateřině asi zalichotit, neboť ač výrobce slibuje cokoli, zúžit poševní vchod lze maximálně tak operativním zákrokem v kosmické lodi mimozemšťanů, ale rozhodně ne za pomoci podobných výrobků.

Všeobecně u všech oficiálně neschválených léků a podobných výrobků nelze očekávat pozitivní výsledek. Ba naopak. Můžete si dokonce i zdravotně ublížit. (Tento konkrétní navíc není určen pro těhotné ženy a osoby s pohlavními chorobami.)

Když k sobě genitálie nepasují

Problém s „prostorově větší“ pochvou či malým penisem, který se v ní chová jako bludný Holanďan – ne a ne narazit na žádnou poševní stěnu, lze vyřešit i jinak než koupí drahých a zázračných gelů. Jistou variantu k vyrovnání nepoměru mezi genitáliemi partnerů nabízí Silikone Sleeve – návlek na penis. Jeho užitím se zvětší objem (o 1 cm) i délka pyje (o 2,5 cm). Jemné výstupky slibují dokonalou stimulaci vaginy. K dostání je za 235 korun. Není ale jediný, který v nouzi pomůže. Silikových pomocníků s různě tvarovanými výčnělky je na trhu spousta. Některé mají i integrovaný mini vibrátor. Stačí se jen poptat obsluhy sexshopu nebo v klidu vybrat na internetu.

Přišel, nafoukl penis a zvítězil

Pro fajnšmekry hledající něco víc existuje i další řešení – nafukovací vibrační nástavec na penis z latexu. Jak funguje? Pánské nádobíčko se zavede dovnitř návleku a ten se celý připevní k tělu. Objem nástavce se reguluje přiloženým nafukovacím váčkem. Výrobek s názvem Balon pořídíte za 890 korun.

Vaginální skluzavka – partnerské štěstí?

Revolucí partnerského milování, ve kterém je milenka znevýhodněná tím, že se v ní penis ztratí jako jehla v kupce sena, je skvělý vynález: vaginální klouzačka. Jejím hlavním úkolem je postarat se o hlubší průnik penisu a současně mu napomáhá v orientaci, aby se neztratil v cestě za bodem G. G-Spoon, jak se tento výrobek nazývá, se potře lubrikantem na bázi vody a zavede do ženského rozkroku. Vaginální klouzačka plynule zvětšuje objem penisu při jeho průniku, ale také ho směruje nahoru – pohyb připomíná jízdu po skluzavce. Tato vychytávka vás přijde zhruba na 1190 korun.

Hlavně z toho nedělejte vědu, každý jsme přece nějaký!

Reklama

Související témata:

Načítám