Hlavní obsah

Nový film s Meryl Streep? Lahůdka!

Foto: falcon.cz

Vydejte se na exkluzivní předpremiéruFoto: falcon.cz

Reklama

Odhodlání, máslo, vášeň, bazalka, změna. Že to nějak nejde dohromady? Nenechte se mýlit! Nový film Julie a Julia je totiž přesně o tom! Snímek o vynikající americko-francouzské kuchařce a jedné cílevědomé moderní ženě z New Yorku pomalu míří do českých kin. A pozor, vy máte exkluzivní možnost vidět ho se svou kamarádkou na slavnostní předpremiéře! Kde? Na Ladies Night v Praze!

Článek

Vyrazte na Ladies Night!

Jak už napovídá název večera, který se koná pravidelně každý měsíc v pražském multikině Palace Cinemas Nový Smíchov, filmové party Ladies Nights jsou určeny výhradně ženám! Pokaždé organizátoři připravují opravdu zajímavý program. Na ten nejnovější se můžete těšit už 22. září 2009 od 19 hodin!

Kromě exkluzivní předpremiéry nového amerického filmu s Meryl Streep v hlavní roli s názvem Julie a Julia čeká na každou návštěvnici welcome drink a spousta dárků. Speciální doprovodný program bude navíc okořeněn bohatou tombolou!

Hlavním hřebem večera je bezesporu film Julie a Julia, který má oficiální premiéru až 1. října! Scénář k němu napsala a zároveň ho režírovala Nora Ephron, která má na svědomí tak populární filmy, jako je třeba Láska přes internet nebo Samotář v Seattle.

Foto: Palace Cinemas

Ve filmu se protnou osudy dvou kuchařekFoto: Palace Cinemas

Julie a Julia: I maličkosti dokážou změnit život

Jak je patrné z názvu filmu, příběh se bude točit kolem dvou velkých žen. Julia Child (Meryl Streep) byla v roce 1948 jen obyčejnou Američankou žijící ve Francii. Kvůli manželovi se odstěhovala do Paříže, kde toužila objevit něco, co by ji v životě naplňovalo. A hle, objevila vaření! Spolu s dalšími dvěma ženami později sepsala kuchařku Zvládáme umění francouzské kuchyně, podle které dodnes vaří tisíce amerických žen.

Druhá hrdinka příběhu, Julie Powell (Amy Adams), žije v naší současnosti a je svým způsobem zoufalá. Bude jí třicet a zatímco její známí se těší velkým pracovním úspěchům, ona každý den usedá do vratké židle ve své malé kancelářské buňce. Touží dát svému životu nějaký smysl, a tak se rozhodne pro kuchařské bláznovství: za jeden rok chce uvařit všech 524 receptů z legendární knihy Julie Child! Nadlidský výkon? Uvidíme!

Úžasný příběh o ženské odhodlanosti a maličkostech, které dokáží změnit celý život, byste si neměla nechat ujít ani vy, ani vaše kamarádka! Takže pozor: 22. září v 19 hodin – Ladies Night v Palace Cinemas Nový Smíchov. Všechny se tam sejdeme!

Ladies Night – 22. září 2009 od 19 hodin Palace Cinemas Nový Smíchov (předpremiéra filmu Julie a Julia) Vstupenky – 199 korun Více na www.palacenimas.cz/ladiesnight

Reklama

Související témata:

Načítám