Hlavní obsah

Nový styl v Česku: Lekce sexy tance na vysokých podpatcích!

Foto: Greta Blumajerová

S lektorkou Martinou Pirnou (vlevo) jsem se učila tančit Glamour DancingFoto: Greta Blumajerová

Reklama

Chcete si připadat víc žensky? Probudit svůj sex-appeal? A také se naučit tančit na vysokých podpatcích? Tak právě pro vás jsem vyzkoušela lekci zvanou Glamour Dancing! Zkuste ji se mnou.

Článek

Nemusíte být zrovna Shakira nebo Beyoncé, abyste mohly vyrazit na tenhle druh tance. Ani já mezi tyto typy nepatřím, ale naučit se trochu lépe vrtět zadkem, kroutit v bocích nebo vlnit svůdně tělem mě lákalo. A jak taková lekce vypadá? Najdete zde:

„Holky, tancujte i očima,“ radí lektorka Martina Pirná z tanečního studia Dance Perfect, kde jsme pro vás natáčeli. „Nedívejte se do země a ani nepřemýšlejte tolik nad kroky, důležité je nestát,“ povzbuzuje nás. Jsem nadšená. A to i přesto, že ostatní tancující mají za sebou už téměř půlroční kurz. Ta hra na svůdnici, včetně podpatků, správné chůze na nich i oblečení, mě baví. A moc doufám, že bude i vás...

Možná je lepší naučit se hrdě nosit, mít se rády, možná se i trochu svůdně kroutit než se trápit dietami. Co myslíte? Zkusit ostatně můžete i sexy tanec na doma nebo cviky, které ve vás probudí ženskost.

Reklama

Načítám