Hlavní obsah

Nuda v posteli? Zkuste si vzít sexy boty!

Foto: thinkstock

Lodičky jsou sexy, nejen venkuFoto: thinkstock

Reklama

Nechává si na sobě při milování ponožky? A co když si vy nezujete boty? Že ty do postele nepatří? Po výčtu pozitiv nejspíš změníte názor! Milostný život na „vysoké noze“ je přece jen víc sexy!

Článek

V jedné internetové diskusi se jistá žena diví tomu, že v erotických časopisech vidí modelky obuté do lodiček, pantoflíčků nebo luxusních kozaček. „Podle mne do postele obuv nepatří, zdá se mi to nepraktické,“ vyjadřuje názor a v zápětí dodává, že si vzpomíná na dávnou situaci, kdy po ní manžel obutí vyžadoval. Udělala chybu, když jeho přání rázně zamítla? Možná ano!

Proč muži „ujíždějí" na botách?

Taková neškodná a sexy úchylka na boty patří mezi časté ženské fetiše. Proč obutí vyžadují? „U některých je to proto, že se jim líbí představa, jak s nimi hrubě zachází vysoká žena v útočně zašpičatělých botách. Takové myšlenky je navracejí do dětství, kdy se jejich sexuální rozechvění často pojilo s nějakým trestem," vysvětluje Linda Sonntag, autorka příruček pro dospělé žijící v Anglii. U většiny mužů je však vysvětlení jiné.

„Moje partnerka nosí při sexu skleněné sandály s 15centimetrovým podpatkem. Pro mě to je hodně vzrušující, když mě s nimi dráždí,“ uvádí Radoslav a dodává, že žena ve vysokých botách vypadá famózně. Důvod? „Nošení střevíčků s podpatky totiž vede k tomu, že se ženské tělo vlní v ladnějších a půvabnějších křivkách,“ objasňuje Sonntag.

S podpatky jste pro něj i pro sebe víc sexy

Uživatelka Stacey Radoslavovi přitakává: „Zdá se mi to nejen svůdné, ale i užitečné, když chcete být vyšší než partner,“ píše. Navíc podpatky prodlužují nohy a tvarují hýždě, naklánějí celou postavu vpřed, což znamená vystrčit bříško a ňadra a zdůraznit tvar boků a zadku.

Foto: thinkstock

Oživte si hrátky v ložnici i vyFoto: thinkstock

„Pomineme-li fetišisty, dá se říct, že erotické možnosti působení dámských střevíčků na každého z mužů jsou velké – a nezbývá než jich užít a využít,“ radí Linda Sonntag. V posteli tedy boty mají svoje místo, zvlášť když jsou součástí erotických kostýmů a jejich výběr podléhá zamýšlenému tématu. Které ale vybrat?

Kozačky: Sázka na jistotu

Latexové kozačky sahající do půli stehen se nejvíce hodí pro „domácí použití“, neboť nemají tak pevnou podrážku a i materiál by nemusel snést hrubší praktiky. Na ven se hodí spíš kožené. Ani jedny ale nejsou levnou investicí. Za luxusní kousek dáte třeba i 11 tisíc korun. Proto je dobré, ostatně jako každou obuv, nekupovat přes internet, ale přímo v erotickém obchodě (většinou v oddělení SM, BDSM), kde je možnost vyzkoušení.

Elegantní lodičky na jehlovém podpatku

Při hrubších praktikách slouží špičatý podpatek například k mučení podřízeného partnera, v běžném životě se na tuto obuv minimálně dobře dívá. Krásné lodičky se dají koupit v běžném obchodě s obuví už za pár stovek, pro skleněné střevíce je nutné se vydat do erotických obchodů. (Orientační cena okolo 1000 korun.)

Pantoflíčky s kožešinou nebo chlupatou bambulí

„Jsou znamením ženského klína a stydkého ochlupení,“ říká Linda Sonntag. Cenově vychází tak od pětistovky až po dva tisíce. Tak už víte, proč je nosí modelky (králíčci) od Playboye? Vyjadřují neslušné poselství!

Tak co, najdete uplatnění pro svoji zálibu v krásných botách i při sexu?

Reklama

Načítám