Hlavní obsah

O 2 velikosti. Konečně upřímná reportáž o liposukci

Foto: Klinika YES VISAGE

Proměna klientky Kliniky YES VISAGEFoto: Klinika YES VISAGE

Začátek roku je časem, kdy si dáváme předsevzetí. Mezi ty nejčastější patří zhubnout. Konečně televize odvysílala reportáž nejen o tom, co je liposukce, ale také jak se cítí člověk, když už se hojí doma.

Článek

Aby nejen ručička váhy, ale i měřené centimetry nekolísaly, může vás k řešení inspirovat příběh třiatřicetileté Terezy, trenérky a také maminky čtyřleté holčičky. Přestože je sport jejím denním chlebem, po porodu jí v partiích břicha a boků zůstal tuk, který vzdoroval veškeré snaze o jeho odbourání. Kýženého výsledku se nakonec žena dočkala během velmi krátké doby díky nejmodernější liposukci. O svůj příběh se odvážně rozhodla podělit prostřednictvím televizní reportáže, která celý proces zdokumentovala.

Foto: Klinika YES VISAGE

Slečna Tereza na konzultaci na Klinice YES VISAGEFoto: Klinika YES VISAGE

Sen se stal skutečností za dvě hodiny

Z toho, že nepomáhá každodenní cvičení samozřejmě neměla Tereza radost ani jako sportovec profesionál, ani jako žena. Proto s nadšením přivítala televizní výzvu na testování laserové liposukce SlimLipo na Klinice YES VISAGE, o které jí navíc povídala kamarádka. „Pořád nic nebolí, tak se začínám docela těšit,“ svěřila se Tereza všem přímo z operačního sálu. Všem, kdo nad podobným zákrokem uvažují vzkázala, že se opravdu není čeho děsit, zákrok probíhá v lokální anestezii, nebolí a povídáte si během něj s lékařem.

Foto: Klinika YES VISAGE

Proměna klientky Kliniky YES VISAGEFoto: Klinika YES VISAGE

Bolest? Spíš jako pořádná dávka cvičení

To horší přišlo ráno. „Po probuzení už jsem břicho trochu cítila, ale spíš bych to přirovnala k namožení po pořádném cvičení,“ hlásila Tereza druhý den po zákroku, kdy ji kontrolovali členové televizního štábu. Sledovali také vývoj dalších dnů. Tereza přiznala, že kromě ohýbání jí běžný pohyb nedělá žádné problémy, a po několika dnech se mohla vrátit do práce, kde je tělo jejím pracovním nástrojem. Kdyby šlo o kancelář, byla by v práci i dříve. Právě tohle jsou největší benefity nejmodernější liposukce SlimLipo – je maximálně šetrná, neboť minimalizuje tvorbu modřin, otoků i případných nerovností, je bezbolestná a nevyžaduje dlouhé zotavování. Navíc je toto hubnutí rychlé, komfortní a s dvojím efektem. Jednak tuky mizí a zároveň laser vypíná a hezky zpevňuje pokožku, která po zákroku snadno přilne zpět k tělu.

Foto: Klinika YES VISAGE

Slečna Tereza na konzultaci na Klinice YES VISAGEFoto: Klinika YES VISAGE

Za měsíc o dvě velikosti menší kalhoty

Za měsíc už čekala Terezu kontrola s MUDr. Andreou Musilovou a obě byly z výsledku nadšené. „Vypouklé bříško se stáhlo a zrovna tak zmizely i bochánky na bocích, ale řekněte mi, jak jste spokojená vy?“ ptala se Terezy se zájmem specialistka Kliniky YES VISAGE. „Mně se to líbí moc, konečně se vejdu do kalhot, které jsem měla před porodem,“ usmívá se spokojená Tereza a dodává, že z konfekční velkosti 42 se díky liposukci SlimLipo dostala na 38, a jednodílné plavky vyměnila za dvoudílné. A to už je hezká novoroční motivace.

Bezprostřední pocity, jak to vypadalo během hojení, upřímná zpověď a celkově celý příběh Terezy stojí za vidění. Na video, které určitě stojí za to vidět, zvláště zvažujete-li moderní liposukci SlimLipo, se podívejte zde: CELÉ VIDEO 

Foto: Klinika YES VISAGE

Proměna klientky Kliniky YES VISAGEFoto: Klinika YES VISAGE

TIP pro vás:

Nejvíce úspěšně provedených zákroků laserové liposukce SlimLipo je každý rok provedeno právě na pobočkách Kliniky YES VISAGE v Praze, Brně, Ostravě a Bratislavě. Liposukci zde podstoupilo i mnoho známých osobností, z těch, co ji přiznali to jsou například Alice Bendová, Michal David či Kamila Nývltová, ale mezi klienty kliniky patří i Simona Krainová, Lucie Bílá, Marta Jandová nebo třeba Zdena Studénková. Klinika nabízí pro všechny nezávaznou konzultaci zdarma a možnost splátek bez navýšení již od 500 Kč. Více o liposukci na www.yesvisage.cz/slimlipo.

Reklama

Načítám