Hlavní obsah

Objevte nejžhavější brýle, které milují (nejen) influenceři!

Foto: eyerim.cz

Foto: eyerim.cz

Stylové a kvalitní brýle, ať už sluneční, nebo dioptrické, umějí každý look okamžitě posunout z 0 na 100.

Článek

Inspirujte se u influencerů a objevte brýle, které budou dominovat této sezoně!

Hrubé rámy

Masivní obruby se hodí téměř ke každému stylu, od elegantního až po sexy. Chcete lámat srdce díky dokonalému doplňku? Pár brýlí s hrubými rámy, jako například tahle Ray-Ban kolekce, jsou perfektní volbou, jak udělat silný první dojem.

Foto: eyerim.cz

Nikola Braxatorisová @brixinka, model State Street (Ray-Ban)Foto: eyerim.cz

Hranaté rámy

Hranaté obruby brýlí mají nezaměnitelnou ikonickou přitažlivost. Hrubší hranaté rámy jsou definicí geek stylu, zatímco užší oboučky vám umožní vypadat trendy a rafinovaně. Inspirujte se nejen českými kráskami, ale třeba i kolekcí od Vogue, která vznikla spoluprací s herečkou Millie Bobby Brown.

Foto: eyerim.cz

Karolína Mališová @karolinamalisova, model Vogue VO5392S W44/87Foto: eyerim.cz

Tip: Nezapomeňte na rovnováhu. Čtvercové nebo obdélníkové obruby vypadají skvěle u lidí s kulatějším obličejem, zatímco hranatějším obličejům sednou kruhové brýle.

Drobné rámy

Najdete je všude, od velkých značek jako Louis Vuitton, Balenciaga a Prada až po obchody s rychlou módou jako Mango a ASOS. Rihanna a Bella Hadid je nosí pořád a teď je čas, abyste si je zamilovali i vy!

Foto: eyerim.cz

Naty Kerny @natykerny, model Itri (eyerim collection)Foto: eyerim.cz

Průhledné rámy

Moderní, stylové, ale decentní. Brýle s čirým rámem jsou trendem, který se stal naprostým must-have! Bezbarvé nebo s velmi slabým zabarvením, tyto brýle jsou téměř neviditelné, když je vidíte z dálky, ale zblízka dodají vašemu pohledu punc stylu.

Foto: eyerim.cz

Natalia @____lia , model Lucky (eyerim collection)Foto: eyerim.cz

Tip: Chcete si pořídit nové brýle, ale nepamatujete si už údaje z předpisu? Nevadí! Díky naší technologické novince – aplikaci Lens Scan – si můžete změřit přesné hodnoty svých dioptrií sami v pohodlí domova.

*Aplikace bere optické parametry z aktuálních čoček, takže nenahrazuje oční vyšetření ani neposkytuje nový předpis. Pro objednání nových brýlí musí být předpis aktuální a platný. On-line optika eyerim zaručuje přesné výsledky. Lens Scan od eyerim byl testován a splňuje průmyslové standardy pro přesnost. 

Počítačové brýle s ochranou proti modrému světlu

Jsme generace, která tráví spoustu času před monitory, proto potřebujeme účinnou (a trendy) pomůcku – počítačové brýle s ochranou proti modrému světlu! Už žádné červené suché oči, bolesti hlavy nebo problémy s usínáním. Doporučujeme eyerim collection – skvělá nabídka za skvělou cenu už od 999 Kč! Dávejte na sebe pozor, stojíte přece za to!

Foto: eyerim.cz

Naty Kerny @natykerny, model Nash (eyerim collection)Foto: eyerim.cz

Black Friday a Vánoce na eyerim!

Nenechte si ujít skvělý styl za ještě lepší ceny. Během Black Friday a Vánoc v on-line optice eyerim se můžete těšit na slevy až do 50 %! Skvělý styl a zdravé oči už na vás čekají.

Foto: eyerim.cz

Když brýle, tak od eyerim!Foto: eyerim.cz

Reklama

Načítám