Hlavní obsah

Objevte nekonečný zdroj energie a očisty pro váš organismus

Foto: 123rf.com

Foto: 123rf.com

Většina lidí dnes žije ve městech. Ač zde máme veškerý komfort hned po ruce, také to znamená neustálé obklopení ne příliš zdravým životním prostředím. Náš organismus je tak nepřetržitě vystaven škodlivým látkám. Co to pro vás znamená?

Článek

Očistou organismu by měl projít jednou za čas každý. Nebudeme si nic nalhávat. Kvalita prostředí, ve kterém se většina z nás denně pohybuje, není nijak úchvatná. Do toho více než 50 % Čechům chybí ve stravě dostatečný přísun vitaminů a minerálů, dostatek pohybu a častý pobyt na skutečně čerstvém vzduchu. To pak může mít za následek nejrůznější zdravotní komplikace. Přitom ke změně stačí málo. Vynikající volbou pro očistu organismu a posílení imunity je ostropestřec mariánský.

Ostropestřec je báječnou bylinkou

Ostropestřec mariánský obvykle dorůstá do výšky 150 cm, kořen má kulovitý tvar a lodyha je jen mírně větvená. Na konci léta je možné na rostlině nalézt plody, které se sklízí a mají příznivý vliv na játra, očistu organismu i posílení imunitního systému.

Foto: pixnio.com

Ostropestřec mariánský je úžasnou bylinkouFoto: pixnio.com

S čím vám ostropestřec mariánský pomůže?

Ostropestřec mariánský působí blahodárně na činnost jater. Jedná se o silný přírodní antioxidant, což znamená, že na sebe dokáže vázat škodlivé látky a ty odplavovat z těla ven. Ostropestřec také podporuje normální trávení a přispívá k normální funkci jater a žlučníku. Přispívá k pročištění organismu a má pozitivní vliv na normální činnost srdce.

Posilte imunitu s ostropestřcem mariánským

Ostropestřec mariánský ovšem kromě toho podporuje také přirozenou obranyschopnost organismu. Imunita, neboli obranyschopnost organismu, je schopnost vašeho organismu bránit se proti patogenům pocházejícím jak z vnějšího, tak i z vnitřního prostředí. Je to velice důležitý mechanismus, díky kterému se tělo vypořádává s viry a bakteriemi. A právě ostropestřec dokáže tuto přirozenou obranyschopnost organismu podpořit.

V jaké podobě můžete ostropestřec užívat?

Výhodou je, že dnes na trhu najdete mnoho dostupných potravinových doplňků, které obsahují účinnou látku silymarin z této bylinky. Skvělou volbou je přípravek Great Health - Ostropestřec mariánský. Obsahuje velké množství extraktu právě z této rostliny. V jedné kapsli najdete až 500 mg kvalitního extraktu. Vyzkoušejte ostropestřec mariánský, očistěte svůj organismus od škodlivých látek a posilte svou imunitu.

Foto: vitaminov.cz

Na trhu najdete mnoho dostupných potravinových doplňků, které obsahují účinnou látku silymarin z bylinky ostropestřecFoto: vitaminov.cz

Reklama

Načítám