Hlavní obsah

Oblečení pro pasivní hygienu Silvernite

Foto: Marek Bartoníček

Spodní prádlo pro pasivní hygienuFoto: Marek Bartoníček

Všichni známe a používáme různé druhy hygieny – umýváme si ruce, sprchujeme se, dáme si bylinkovou koupel, očistíme tělo od nečistot a různých mikroorganizmů, které nám jinak mohou škodit. Jedná se o tzv. aktivní hygienu. Víte ale, co je pasivní hygiena?

Článek

Pasivní hygiena vychází z principu, že i když zrovna nemáme možnost praktikovat činnosti aktivní hygieny, jsou materiály, které jsou schopny pomoci nám s redukcí bakterií, kvasinek či plísní, se kterými naše pokožka přirozeně přichází do styku. Tím minimalizují nebo zcela odstraní následné zdravotní problémy.

Oblečení Silvernite® je průkopníkem v oblasti pasivní hygieny. Stříbro je jedním z nejúčinnějších a nejpřirozenějších způsobů zabíjení bakterií a mikroorganizmů. Vytvořili jsme oblečení vyrobené z látky se stříbrným vláknem propleteným v její struktuře. Stříbrné vlákno je nevypratelné a bude plnit svou funkci, i když už oblečení bude roztrhané a seprané. Přítomnost stříbrného vlákna je jasně viditelná pouhým okem.

Foto: Miroslav Koumar

Stříbrné vlákno, zvětšeno 500xFoto: Miroslav Koumar

Sortiment Silvernite® zahrnuje kusy oblečení jako např. rukavice, ponožky, prstové ponožky, palcové ponožky, masky, návleky nebo spodní prádlo. Zároveň stále vyvíjíme nové produkty, které vstoupí na trh v nejbližší době.

Každý z našich výrobků má jedinečný účel a mnoho způsobů využití. 

Rukavice Silvernite® využijete např. při jízdě hromadnou dopravou, protože udrží vaše ruce čisté, i když jste nuceni dotýkat se osahaných tyčí nebo tlačítek. Chcete bonus? V rukavicích Silvernite® můžete pohodlně ovládat i smartphone, díky vodivosti stříbra.

Foto: Marek Bartoníček

Rukavice Silvernite®Foto: Marek Bartoníček

Ponožky Silvernite® potlačují zápach, jsou prodyšné, rychleschnoucí a omezují tvorbu plísní na nohou. Testováno na plísně typu Trichophyton.

Foto: Marek Bartoníček

Prstové ponožky Silvernite®Foto: Marek Bartoníček

Masky Silvernite® fungují nejen jako rouška s nanofiltrem, ale chrání váš obličej i před vydechovanými bakteriemi, bakterie maska permanentně likviduje.

Novinkou je spodní prádlo Silvernite®, které je vyrobeno pro zajištění intimní hygieny pasivní cestou, všitý klínek likviduje škodlivé bakterie, ale i kvasinky, jako je třeba Candida albicans, které způsobují vaginální mykózy.

Foto: Marek Bartoníček

Spodní prádlo Silvernite® – detailFoto: Marek Bartoníček

Stříbro je pro své antimikrobiální účinky užíváno k medicínským účelům již od doby starého Egypta, jeho vlastnosti jsou neměnné a stále funkční. Zde naleznete odkaz o historii používání stříbra pro ochranu zdraví: Historie stříbra.

Stříbro je přirozený, bezpečný a efektivní způsob ochrany vašeho zdraví pasivní cestou.

Reklama

Načítám