Hlavní obsah

Oblečte se od hlavy až k patě za hubičku

Reklama

Léto ještě zdaleka nekončí a dle předpovědí vás čeká velmi teplý podzim. Díky tomu rozhodně nemusíte ještě zazimovávat letní garderobu. Naopak. Hodilo by se její rozšíření a ideálně za pár korun.

Článek

Na Vivantis.cz najdete vše, co si vaše srdce žádá, od kabelky po parfém, od řasenky po oblečení, nyní ve velkém letním výprodeji.

Oblečení se slevou až -74 %

Vybírejte vše od plavek po trička s výraznými slevami. Dopřejte si oblečení ikonických značek Guess a Diesel až s 67% slevou. Obzvlášť vás potěší super ceny španělské značky Desigual, která stojí v popředí trendy módy už několikátou sezonu.

Těžkou pohodu za každé situace navodí móda Heavy Tools, která stejně jako mnoho dalších prosazuje trendy námořnický styl. Vaší pozornosti by neměly ujít plavky Horsefeathers, které jsou o 1/4 levnější. Podtrhnou všechny přednosti a udělají z vás královnu pláže. Ve výprodeji čekají pěkné kousky i na muže, včetně pohodlných plaveckých šortek.

Letní kolekci Desigual nakupujte ve výprodeji až s 31% slevou a užijte si svou španělskou dávku módy

Obujte se až o 74 % levněji

Žabek a sandálů není nikdy dost! Na Vivantis.cz nyní nakoupíte voňavé boty Mel až o -39 % levněji, hravé žabky od Roxy až o -31 %. Pro chladnější letní večery na terásce oceníte skládací baleríny Butterfly Twists, které složíte do kabelky a kdykoli se do nich přezujete. Nyní jsou levnější až o -39 %.

Hravé, barevné a ještě ke všemu voňavé. Takové jsou žabky Mel, které najdete ve výprodeji až o 39 % levnější

Doplňky za hubičku

Abyste byly kompletně sladěné, nezapomeňte na doplňky. Letní výprodej se totiž týká i kabelek, svou zbrusu novou kabelku pořídíte téměř za čtvrtinu původní ceny. Stejně výhodně můžete nakupovat sluneční brýle. Italské brýle Enni Marco nebo Gianfranco Ferré se staly hitem letošní sezony. Dodají vám italský šarm i přirozenost.

Sportovnější, ale neméně krásné jsou sluneční brýle Benetton, které jsou zlevněné až o 65 %. Akční ceny mají také stylové letní klobouky nebo plážové tašky a osušky.

Sluneční brýle Enni Marco jsou dělané přesně v rytmu italských módních trendů, jsou nadčasové a na Vivantis.cz nyní za skvělou cenu

Chraňte se před slunečními paprsky

Tropické počasí vám letos přeje a tak není neobvyklé, že vám pomalu dochází opalovací prostředky, které jste si nakoupily na začátku léta. Nyní si můžete svůj opalovací arzenál doplnit. Stejně jako móda, i sluneční kosmetika je nyní v akci za velmi příjemné ceny.

Na nic nečekejte, a navštivte výprodej na Vivantis.cz. Vše, co nakoupíte, rozhodně ještě užijete :o).

Kromě stylových plavek to chce také kvalitní opalovací kosmetiku pro sexy snědý, ale zároveň zdravý vzhled

Vše, po čem ženy touží, na jednom místě

Na Vivantis.cz můžete nakoupit vše hezky pohodlně z domu nebo klidně z plovárny. Při nákupu nad 2000 Kč navíc máte dopravu zdarma, jinak se dopravné pohybuje již od 29 Kč. Rok na vrácení zboží, 3letá záruční lhůta na hodinky nebo dodání skladovek do druhého dne s možností osobního odběru po celé ČR jsou už jen třešničkami na shopaholickém dortu.

Výprodej na Vivantis.cz bude vaší láskou na první nákup.

Reklama

Související témata:

Načítám