Hlavní obsah

Oblékněte kabelku do letošních trendů

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nové barvy kabelek, elegantní lemování, střapce a řetízky. Připravte se na léto. Svoji kabelku O bag nyní můžete obléknout do největších trendů letošní sezony.

Článek

Jestli chcete skutečně zazářit, možná je čas na další kabelkový přírůstek z rodiny O bag. Její nové jarní barvy jsou absolutně „in“!

Lesklá kůže má ten správný šarm

Držadla z provazů kabelku proslavily a jsou oblíbenou klasikou. Zkuste je ale letos vyměnit za kůži nebo koženku. V aktuální nabídce najdete krátká i dlouhá, s přezkou i bez, matná, lesklá a ve všech módních barvách od bordeaux či fialové až po stříbrnou a zlatou.

Řetízek nejen na krku

Kabelku můžete nově zkrášlit i lemováním z broušené kůže anebo na ni pověsit střapce a přívěsky. Nevěděly jste, kam s telefonem nebo s kosmetickými drobnostmi a uzavíratelná vnitřní taška byla na tyto věci stále velká? Problém vyřešen. Pouzdra na smartphone a minitaštičky mají navíc řetízky, které výslednému stylingu dodají ještě větší šmrnc.

Barvy jara a léta

Kdo chce jít v obnově kabelkového šatníku ještě dál, má na výběr z několika nových barev základního těla. Stále je vyrobeno z kvalitního plastu, který je lehký, ohebný a voděodolný. Přesně tak, jak jej znáte. Barevnou škálu ale rozšířily typ amaranto a aqua, které jsou jako ušité na jarní pikniky nebo letní party na pláži.

O bag myslí i na stylové doplňky

Novými doplňky ke kabelce to ale v letos ve světě O bag zdaleka nekončí. Od stejné značky si nyní můžete pořídit i vychytané náramky, sluneční brýle a hodinky. Také O clock mají minimalistický design, moderní materiály a syté barvy, takže je skvěle sladíte se svou kabelkou. Ale vyniknou i samostatně. Silikonový náramek v několika barevných variantách můžete kombinovat s ciferníky různých designů. Navíc jsou tyto hodinky tak neuvěřitelně lehké a pohodlné, že je na ruce ani neucítíte.

Bella signora!

Reklama

Načítám