Hlavní obsah

Odhalte tajemství karet s Alicí Kludskou

Foto: Alena Součková

Alice Kludská čerpá vyrovnanost z přírodyFoto: Alena Součková

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Alice Kludská, mladší sestra mediálně známější Dagmar, patří právě mezi velmi vyhledávané kartářky. Její předpovědi se vždy vyplní, a tak se k ní lidé opakovaně vracejí. Jak vypadá seance u kartářky? Nahlédněte s námi do jejího tajemství!

Článek

Hned na úvod Alice Kludská varuje: „Není dobré se karet ptát častěji než jednou za půl roku či rok. Jelikož se život neustále vyvíjí, je třeba nechat uzrát určité události a ustálit emoce, ponechat věcem volný průběh. Víme-li dopředu, jak by to mohlo dopadnout, chtě nechtě se k té myšlence upneme a máme snahu situaci ovlivnit. Snažme se být moudří a z výkladu karet si brát dobré a podstatné."

U stolku nad kartami

„Přijde-li za mnou někdo poprvé, většinou se bojí a je třeba co nejrychleji odhadnout, co mu mohu říct a jakým způsobem. Rozložím karty, podívám se na jeho situaci, zhodnotím ji a snažím se poradit. Do výkladu patří i umění zklidnit klienta, působit pozitivním dojmem, v žádném případě ho neděsím,“ říká Alice Kludská a pokračuje. „Po klientovi chci jen, aby v klidu zamíchal karty, aby si je takzvaně osahal. Promíchané karty pak rozložím na stolku. Pro dotyčného jsou to kolikrát horší pocity než u lékaře, obává se toho, co mu sdělím. Je třeba si uvědomit, že svůj život máme jen ve svých rukou, protože téměř všechny situace se dají zvládnout, jsou řešitelné. Bohužel život přináší i vážnější zdravotní problémy, ale i s těmi je třeba se poprat.“

Na co odpovídá nejčastěji?

Většinou přicházejí dívky a ženy, aby se zeptaly na lásku, na vztahy. Je zajímavé, že často předem vědí, že je vše ztracené, a v kartách hledají pomoc, jak lásku znovu získat. „Snažím se je vždy odradit od nebezpečí, které by s dotyčným prožily. Dalším problémem bývají nezdary v podnikání. Společným jmenovatelem je zoufalství a zklamání ze ztráty peněz, které lidé v podnikání utopili. Spadli úplně dolů a očekávají spásu v kartách. Radím jim, aby se zklidnili, počkali a neukvapovali se v rozhodnutích,“ popisuje, jak dodává naději, kartářka Alice.

Foto: Alena Součková

Mnoho lidí hledá v kartách pomocFoto: Alena Součková

Jeden příběh za všechny. „Přišla ke mně paní, u níž lékaři měli podezření na onkologické problémy, ale byli na pochybách. Byla samozřejmě vyděšená. Podívala jsem se jí do karet a sdělila jí, že tam nic závažného nemá. Druhý den mi volala a byla nadšená, že se obavy lékařů nepotvrdily a že je všechno v pořádku.“

Musím být „srovnaná“

„Při výkladu se snažím být vnitřně vyrovnaná. Do mé práce nesmějí zasahovat osobní problémy, které by mě vyvedly z míry, nesmím ztrácet nadhled a soudnost. Musím být ,prázdná’. Nabírám energii z přírody, ze zahrádky, kam co nejčastěji vyjíždím. Když se takhle srovnám, teprve pak mohu přistoupit ke kartám,“ uzavírá kartářka Alice Kludská.

Co která karta znamená?

Výklad provádí Alice Kludská z mariášových karet a zaměřuje se hlavně na barvy. Např. zelené znamenají zdraví a dobré zprávy, urovnání sporu, dobrou náladu, radost, úspěch, budoucnost. Zelené eso je splnění přání. Kule přinášejí energii, sílu, pracovitost, podnikání, finance, cesty. Kulové eso a devítka značí úspěch, podnikání a velké peníze.

Žaludy signalizují nepřátelství, nezdary, žárlivost, násilí a intriky; žaludské eso a král - soudy, nemocnice, úřady. Nejhorší je eso a desítka, což znamená ukončení nebo také smrt, ale nemusí to být konec života, jen konec nebezpečí, ukončení sporu a nový začátek.

Červená znamená lásku, porozumění, radost, manželství, domov, dary, těhotenství. Červené eso a desítka je manželství s velkou láskou, přetrvávající celý život. Objeví-li se čtyři králové nebo čtyři esa, ukazuje to na situaci, která se nedá předvídat.

Reklama

Načítám