Hlavní obsah

Odhalte tajemství pravého flamenka!

Foto: Dita Konášová

Žhavé flamenco vás určitě strhneFoto: Dita Konášová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Máte pocit, že nám léto letos uběhlo až příliš rychle? Tak právě pro vás tu máme jeden z posledních žhavých letních tipů! Už tuto neděli v Praze vystoupí populární španělská tanečnice Natalia Meirino, aby české publikum opět oslnila svým vynikajícím uměním. Flamenco, to je to, oč tu běží… a vy můžete na představení vyhrát lístky!

Článek

V neděli 27. září se přesně v 8 hodin večer roztančí pražská Retro Music Hall v rytmu energického flamenka. Profesionální španělská tanečnice Natalia Meirino navštíví Prahu už potřetí. Kdo její vystoupení kdy viděl, potvrdí vám, že tento žhavý tanec z Andalusie je v jejím podání skutečně nezapomenutelný. Své taneční umění Natalia pilovala v prestižní flamenkové škole v Madridu - Amor de Dios. Její show měli možnost zhlédnout lidé po celém světě, namátkou například v Japonsku, Francii, Brazílii, Švédsku či Rusku.

Kromě španělské hvězdy Natalie Meirino vystoupí během uvolněného večera i Jesus Alvarez Linares, tanečník přímo původem ze Sevilly v Andalusii, kolébky flamenka. Živý doprovod obstará kapela Los Remedios, kterou tvoří trojice nadaných slovenských hudebníků. Těšit se můžete i na českou tanečnici Ditu Konášovou. Dita je českou odbornicí na flamenco a je jednou z mála lektorek tohoto tance ve střední Evropě.

Nechcete si toto jedinečné představení plné španělského temperamentu jen tak ujít? Vstupenky v cenách 450 a 350 jsou k dostání buď přímo na místě v Retro Music Hall, nebo na adrese deeta@centrum.cz! A zbývá jich už opravdu málo! Pro vás, čtenářky webu ProŽeny.cz, máme 2x 2 vstupenky, které můžete vyhrát v naší soutěži. Stačí správně zodpovědět soutěžní otázku ZDE!

Foto: Dita Konášová

Hvězda flamenka Natalia MeirinoFoto: Dita Konášová

Koncert Natalia Meirino Flamenco Dancer - 27. 9. 2009 od 20.00 hod. Retro Music Hall, Francouzská 4, Praha 2 Účinkují: Natalia Meirino, Los Remedios, Dita Konášová a další Vstupenky na deeta@centrum.cz

Načítám