Hlavní obsah

Odtajněte estetické zákroky celebrit

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hollywoodské hvězdy a vůbec celebrity a modelky obecně byly vždy inspirací pro zbytek žen z celého světa. Mají styl, jsou krásné s dokonalou figurou a vždy jim hádáme alespoň o 10 let méně.

Článek

Většina žen touží udělat maximum, aby vypadala stejně jako celebrity či modelky. Ne vždy však to maximum musí znamenat těžkou dřinu v posilovně, přísný jídelníček nebo tvrdý životní režim. Za většinou krásy celebrit je moderní estetická medicína. Několik triků vám prozradí oblíbení lékaři celebrit z největší kliniky estetické medicíny a plastické chirurgie u nás.

Michal David na liposukci SlimLipo na Klinice YES VISAGE

Nejmodernější liposukce

Za většinou křivek celebrit je liposukce. Ta nejoblíbenější, ale i nejmodernější, je laserem asistovaná liposukce SlimLipo. Zbaví vás tuku bez bolesti, bez nutnosti celkové anestezie, a navíc po „vysátí" tuku účinek laseru vypne a přilne kůži zpět, takže nevznikají kožní převisy.

Toto nám potvrdil i primář MUDr. Martin Molitor a dodává: „Na rozdíl od jiných liposukcí klienti u SlimLipo oceňují rychlost ambulantního zákroku s minimální zátěží bez nutnosti hospitalizace a dlouhé rekonvalescence,“ vysvětlil nám primář Kliniky Yes Visage. SlimLipo vás navíc nevyřadí z normálního či pracovního života, a lze ji tak snadno utajit. A tají ji i mnoho českých celebrit. K těm, kdo se k liposukci SlimLipo přiznali, patří například Petr Kotvald s břišní oblastí, Michal David v oblasti podbradku nebo sestra Simony Krainové Yvonna.

Simona Krainová na botoxu na Klinice YES VISAGE

Iva Kubelková na výplních na Klinice YES VISAGE

Celebrity a botox

Botox je oblíbené téma bulváru a nazývají botoxem úplně vše, ale ve skutečnosti to tak není. Šetrná a profesionální estetická dermatologie umí pomocí kvalitních výplní, případně zkušenou aplikací botulotoxinu řešit většinu problematických míst ve tváři – od jemných až po hluboké vrásky, propady a povadající místa v obličeji nebo naopak zakulacené tváře či podbradek. Stejně tak si umí poradit s nevýraznými rty, ztrátou jasných kontur v obličeji nebo kruhy pod očima.

Botoxem se netají naše topmodelka Simona Krainová, která radí, že ačkoli může jít o dnes už běžný zákrok, je opravdu velice důležité zvolit zkušeného profesionála, aby výsledek vypadal přirozeně a dle očekávání. Stejnou kliniku, kam Simona Krainová dochází, zvolila i moderátorka Iva Kubelková, která zase řeší vrásky pomocí kyseliny hyaluronové, což je tělu vlastní látka obsažená také v pokožce.

„Cílem lékařů na naší klinice není člověka přetvářet a stárnutí zastavit, to ani nelze. Smyslem je vrátit trochu čas zpět a projevy stárnutí oddálit. Ale vše s plným respektem k přirozenému vzhledu,” vysvětluje primářka MUDr. Monika Kavková, která je na Klinice Yes Visage oblíbenou lékařkou mnoha českých krásek, které známe z televize.

Simona Krainová na plazmaliftingu na Klinice YES VISAGE

Alice Bendová na plazmaliftingu na Klinice YES VISAGE

Vlastní krví ke kráse

„Tajemstvím mládí Plazmaliftingu je naše vlastní krev, respektive její část - krevní plazma, která se z krve odstředí. Ta obsahuje růstové faktory, krevní destičky, bílé krvinky a kmenové buňky, navíc tělu vlastní. Tělo tedy nemusí přijímat žádné umělé látky, a nehrozí tak riziko komplikací a vedlejších účinků. Plazma tak pokožku regeneruje a nastartuje v ní procesy omlazení zcela přirozenou cestou. Pokožka začne sama pracovat v 'režimu mladého těla' a omlazovat se,“ vysvětlila nám MUDr. Monika Kavková. Tuto metodu podstupuje například Alice Bendová.

Alice Bendová na YES Liftingu na Klinice YES VISAGE

Dáda Patrasová na YES Liftingu na Klinice YES VISAGE

Prošití obličeje nitěmi

Omlazení nitěmi či mezonitěmi neboli YES Lifting řeší propadající se a pokleslé tkáně v obličeji jako tváře, podbradek či obočí, které dělají člověka starším a vytváří smutný až unavený výraz v obličeji. Je to šetrná technika vypnutí kůže, která „zavěsí a upevní“ obličej zpět do jasných a mladistvých kontur a zpomaluje fyziologické změny poklesu tkáně obličeje a krku způsobené stárnutím.

„Vše je řešeno jen vpichy speciální kanylou, bez nutnosti použití skalpelu, bez jakéhokoli odřezávání kůže a bez jizev,“ Tento zákrok podstoupila například Dagmar Patrasová a zpevnění čela pomocí mezonití také Alice Bendová.

Martin Maxa na operaci víček na Klinice YES VISAGE

Padající víčka

Se změnami obličeje vlivem stárnutí souvisejí i padající víčka a váčky pod očima. S přibývajícím věkem se tento problém dotýká mnoha lidí. Moderní úpravu víček podstoupil například zpěvák Martin Maxa. „Využíváme s úspěchem nejmodernější techniku umožňující provést úpravu víček ambulantně a v mnohem kratším časovém intervalu, pouze v místním znecitlivění a s omezením viditelných jizev. Minimalizujeme otoky či podlitiny a výrazně zkracujeme dobu hojení,“ doplňuje k jeho zákroku MUDr. Martin Molitor.

Zvětšení prsou pomocí implantátů na Klinice YES VISAGE

Zvětšení a modelace prsou na Klinice YES VISAGE

Tolik přetřásaná prsa

Většina žen si přeje mít větší, plná a tvarově stejná prsa. A pokud to vezmeme čistě statisticky, nejvíce sebevědomí dodává ženám právě zvětšení nebo modelace prsou. „Nejen mezi celebritami, ale obecně je na naší klinice o úpravu prsou veliký zájem. Využíváme moderní postupy, které jsou ale zároveň maximálně šetrné. Stejně jako u každého jiného zákroku platí, že chcete-li mít hezká prsa bez zbytečných jizev a komplikací, pak je potřeba zvolit zkušeného chirurga. Navíc nejen prsa, ale všechny změny by měly působit velice přirozeným dojmem a bez jakýchkoliv stop chirurgického zákroku,“ vysvětluje primář Kliniky Yes Visage MUDr. Martin Molitor, PhD.

Celebrity na Klinice YES VISAGE

Kam chodí české celebrity?

Slova primáře Kliniky Yes Visage ostatně potvrzuje mnoho spokojených klientů i z řad známých osobností. Ty si zde takřka doslova podávají dveře. Mezi klienty této kliniky, která je se svými pobočkami v Praze, Brně, Ostravě a Bratislavě největší klinikou estetické medicíny u nás, patří například i Lucie Bílá, Alice Bendová, Petra Faltýnová, Iva Kubelková, Marta Jandová, Tereza Kerndlová, Veronika Freimanová, Kateřina Brožová nebo třeba topmodelka Simona Krainová, o kterou klinika pečuje celkově už léta.

Související témata:

Načítám