Hlavní obsah

Odvážný jarní trend: Troufnete si na krátké topy?

Foto: Nikola Šrajerová

Můžete se pochlubit plochým bříškem? Poodhalte ho ve zkráceném topu!Foto: Nikola Šrajerová

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud jste v zimě nezahálely a daly si alespoň sem tam pár sedů lehů, můžete teď vaši snahu plně zúročit. Velkým trendem jara jsou totiž topy ve zkrácené délce. Jak stylově poodhalit bříško?

Článek

Zapomeňte na devadesátá léta a spojení pidi topů s bokovkami – současný zkrácený trend je pojatý mnohem stylověji. Zásada číslo jedna? Nikdy neodhalujte příliš. Zásada číslo dvě? Vyhýbejte se kombinacím s příliš vyzývavými kousky. Zásada číslo tři? Pokud nemáte bříško jako přistávací dráhu, zkuste kombinaci krátkého topu se sukní do pasu.

Mini top ano, ale…

Padl vám do oka opravdu kraťoučký top? Zapomeňte na krátké délky a oblečte k němu kalhoty. Abyste se necítily příliš naze, můžete přidat i lehký svršek. Stylistka Eliška zvolila kimonový s potiskem.

Foto: Nikola Šrajerová

Na foto: kalhoty (Mango, 899 Kč), top (Mango, 599 Kč), krátké kimono (Bershka, 599 Kč), boty (Aldo, 2399 Kč), prsten (Aldo, 299 Kč), kabelka (H&M, 599 Kč)Foto: Nikola Šrajerová

S objemnou sukní

Pokud se na ukazování celého bříška necítíte, vsaďte na super módní spojení sukně do pasu s topem, který poodhalí jen malou část kůže. Skvěle vypadají objemné sukně v cudné délce nad kolena – výsledný dojem působí velmi žensky.

Foto: Nikola Šrajerová

Na foto: sukně (ASOS, 1350 Kč), spodnička pod sukní (Lazy Eye, 2500 Kč), top (ASOS, 579 Kč), boty (Buffalo, 3990 Kč), kabelka (H&M, 599 Kč), prsteny (Six, 129 Kč/ kus)Foto: Nikola Šrajerová

Foto: archiv firem

Objemné sukně do pasu jsou pro zkrácené topy ideálním společníkemFoto: archiv firem

Přestřižené šaty

Můžete jim říkat přestřižené šaty, můžete je nazývat kompletem. Sladěná dvojka, složená z krátkého topu a sukně s vyšším pasem, se už nějakou dobu hřeje na výsluní módních trendů. Duo můžete doplnit sakem nebo koženou bundou.

Foto: Nikola Šrajerová

Na foto: top (Zara, 499 Kč), sukně (Zara, 499 Kč), koženková bunda (H&M, 999 Kč), boty (H&M, 899 Kč), náhrdelník (Marks & Spencer, 799 Kč)Foto: Nikola Šrajerová

Trocha cukru neuškodí

Rozhodně ne v podobě zrmzlinových barev ve vašem šatníku. Že se dá i zkrácený trend pojmout jemně, dokazuje kombinace pastelově růžového svetříku, který je jen o něco kratší, než je běžné s bledě modrými kalhotami. V něžných barvách zůstávají i doplňky.

Foto: Nikola Šrajerová

Na foto: kalhoty (Topshop, 750 Kč), svetr (Topshop, 750 Kč), náhrdelník (Topshop, 725 Kč), brýle (Aldo, 299 Kč), náramky (Aldo, 299 Kč), boty (Topshop, 2100 Kč)Foto: Nikola Šrajerová

Foto: archiv firem

Zkráceným topům sluší barvy. Který si získal vaše srdce?Foto: archiv firem

Odvážně!

Poslední tip propojuje další jarní trend, plisování, s odvážně krátkým topem. Ani v tomto případě se neuchylujte k mini sukním nebo upnutým střihům, když už ukazujete větší část bříška, přidejte látku jinde. Nebojíte-li se výrazných kousků, zaměřte se třeba na široké plisované kalhoty, které na první dobrou působí jako sukně. Šátek a náušnice dotáhnou celek téměř k bohémskému looku.

Foto: Nikola Šrajerová

Na foto: kalhoty (Zara, 1499 Kč), top (Topshop, 1305 Kč), čelenka ve vlasech (Zara, 299 Kč), boty (Buffalo, 3990 Kč), kabelka (Aldo, 999 Kč), náušnice (Claire´s, 209 Kč), náramek (Claire´s, 269 Kč)Foto: Nikola Šrajerová

Líbí se vám trend zkrácených topů? Ve které podobě vás zaujaly nejvíce? Napište nám!

Reklama

Související témata:

Načítám