Hlavní obsah

Omládněte myšlenkami! Víme jak!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Omládnutí vás nemusí stát ani korunuFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Máte doma plnou skříňku zaručených kosmetických přípravků, které zpomalují stárnutí, redukují vrásky, vyhlazují pleť? Zkuste nadstandard, který nic nestojí: Poznejte sílu pozitivního myšlení! Poradíme vám jak na to.

Článek

Potkáte po delší době známou a nedá se přehlédnout, jak celá září. Zkoumáte, zda v jejím obličeji nenaleznete liftingové stopy nebo vrásky vyhlazené botoxem. V případě, že nic nenasvědčuje zákrokům plastického chirurga, zeptáte se na milence. Není-li v hlavní roli zamilovanost a sex, dost možná zvládá uvolnit svou mysl a zbavit tvář stresu. Přinášíme vám několik rad, které vám mohou pomoci cítit se dobře nejen na duši, ale díky tomu i na těle:

Věřte v lepší zítřky a ony přijdou

Myslete pozitivně, dá se to naučit. Nehledejte a neformulujte důvody, proč to nejde, ale nalezněte cestu, jak to půjde. Netrapte se tím, co bylo. To už stejně nezměníte, ale snažte se právě dnes a teď udělat všechno pro to, aby ten další den byl přinejmenším stejný, ne-li lepší.

Každou změnu uvítejte jako výzvu, protože i to, co se prvotně zdá negativní, může být pro vás přínosem. Nechte události plynout. Neřešte ve své mysli všechna "kdyby". Uvolněná mysl vám nabídne řešení! Zbavíte se stresujícího napnutí obličeje, změkčené linie obličej omladí.

Přejte a bude vám přáno

Přejte lidem ve svém okolí úspěch, ale opravdu ze srdce. Je pro vás přínosem znát úspěšné, dobře situované lidi, jejich odlesk padne i na vás, navíc vás můžou motivovat svým životem. Přijímáte-li pozitivní zprávy o úspěchu svých přátel se zatnutými zuby a staženými koutky, prohloubíte své nosorýhy, které vám přidají několik let navíc.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Dlouhý spánek působí jako přirozený liftingFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Nezapomínejte snít

Aspoň jednou za den si představte situaci, místo, čas, kdy vám bylo opravdu pěkně. Přehrávejte si to v mysli jako film, zredukujete tak vrásky u kořene nosu a tři čtyři roky jsou pryč, jak mávnutím kouzelného proutku.

Hodně spěte

Naordinujte si dostatek spánku, který je nejlepší lifting obličeje, zejména když dokážete aspoň část noci spát na zádech. Osm hodin spánku denně nebo větší část týdne, a můžete si od svého kalendářního data narození odečíst osm let!

Udělejte si čas na svá přání

Vymezte si čas, nejméně jednou týdně, kdy se budete chovat naprosto egoisticky a budete dělat, co sama chcete... i kdyby to bylo jen sezení v tichu, bude to jen váš čas, kdy budete naslouchat své duši. Právě v klidu vás napadne i řešení situace, která se vám zdá denním shonu neřešitelná. Nebo se rozpomeňte se, co vás bavilo, co jste si dopřávala ve svých teenagerovských letech. Je jen na vás, zda se ke svým zálibám vrátíte.

Užijte si postelový den s hudbou, knížkou či pěkným filmem. Nebo proberte všechno oblečení a dopřejte si soukromou přehlídka svých svršků. Zrelaxujete a navíc velmi zábavnou formou si přeskládáte oblečení ve skříni. Nadarmo se neříká, že nově vytvořené komínky oblečení nebo srovnaná ramínka udělají pořádek i ve vaší mysli a duši.

Milé dámy, úsměv na tváři, jiskra v oku a klid v duši, bývá intenzivnější elixír než kaviárová maska nebo krémy s liftingovým účinkem. Nemyslíte? Věřte tomu!

Reklama

Načítám