Hlavní obsah

Nečekaný orgasmus! Co teď?

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Orgasmus nemusí být vždy vítanýFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Orgasmus je něco, co si všechny přejeme a oč se při milování také snažíme. Co když však přijde v tu nejméně očekávanou chvíli a na nejméně příhodném místě?

Článek

Překvapení v posilovně, kanceláři a ve vířivce

Magda se starala o svoji fyzičku a často navštěvovala fitness centra. Stejně jako jindy začala svoje cvičení jízdou na rotopedu, kterou si tentokrát ještě ztížila tím, že šlapala vestoje. Nové cvičení bylo celkem náročné, ale Magda zjišťovala, že se někde uvnitř začíná rodit nějaký dost příjemný pocit... Ani se nestačila pořádně zamyslet, když pocítila sevření v klíně a zároveň slastný pocit, rozlévající se po těle. Nebylo pochyb, Magda prožila v posilovně orgasmus. Hned po jeho odeznění se cítila velmi trapně: „Nevšiml si toho někdo?" a přemýšlela, jak se jí tento zážitek mohl stát... Vždyť přece myslela pouze na cvičení a nijak se sexuálně nedráždila...

Tereza se snažila svou práci dokončit co nejdříve, těšila se na setkání s kamarádkami a pokec u vína. Dnes ráno zaspala a stačila se jen tak tak obléknout a vyrazit do práce. Tak se také stalo, že na sebe ve spěchu hodila kalhotky, které jí jaksi byly poněkud malé a trochu se jí zařezávaly mezi nohy, na což dost často musela myslet. A myslela na to i v okamžik, kdy byla předkloněná a opřená o kolegův stůl. Ve chvíli, kdy se totiž narovnala a kalhotky se jí otřely o místa z nejintimnějších, se to stalo. Z ničeho nic, zažila totiž jeden z nejsilnějších orgasmů, který kdy v životě měla... A to se rozhodně nedalo říci, že se jí kolega líbí!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

I obyčejné líbání dokáže přivodit orgasmusFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Dana se spokojeně rozvalila ve vířivce, kterou sdílela se svými kamarádkami, stejně jako láhev šampaňského. Tuto holčičí jízdu si děvčata dopřávala vždy jednou za pár měsíců a patřičně se na ni těšila. Byl jich plný bazének, pořád se smály a vrtěly. Na Danu vyšlo místo hned vedle trysky s vodou. Dana se nahnula, aby také usrkla z láhve, když se její zadeček a další oblast dostala do styku s tryskou a najednou to přišlo! Dana pouze překvapeně vydechla, protože ucítila nádherný orgasmus.Ten byl ale vzápětí zkalen velkým pocitem trapnosti: "Musely to na mě poznat! Co když si budou myslet, že jsem lesba?"

Nečekaný orgasmus

Orgasmu běžně dosahujeme tak, že dráždíme cíleně naše pohlavní orgány, u žen jde hlavně o klitoris či o pochvu. Tím se postupně vzrušujeme až k vyvrcholení, které však nemusí vždy přijít. Orgasmus však může nastat i tehdy, pakliže na sex nemyslíme a nevzrušujeme se. Velmi typickým příkladem jsou orgasmy, které zažíváme ve spánku. Aniž bychom se sebe samy dotkly, naše představy a totální uvolnění a svoboda nám umožní, abychom vyvrcholily bez jakékoliv tělesné stimulace. Bohužel si však tento orgasmus užijeme pouze napůl, protože spíme a probudíme se většinou, až když je po něm. Některé z nás však mají to „štěstí", že podobnou lahůdku zažijí i ve stavu bdění, ale ve velmi neočekávaných situacích.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Vyvrcholení se můžete dočkat i v posilovněFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Blahodárný sport

Jednou z typických situací, kdy se spontánní orgasmu dostaví, je při sportu, většinou při cvičení. Tehdy totiž dochází k natažení a uvolnění svalu, různým tlakům, které mohou nenadálý orgasmus také přivolat. Pocit je to jistě velmi příjemný, ale vzhledem k tomu, že k němu dochází uprostřed místnosti plné lidí, může být pro ženu poněkud stresující a může se po něm cítit hloupě. Takový orgasmus je totiž velmi rychlý a nepředcházejí mu prakticky žádné příznaky, takže jeho nástup nejde ani oddálit. Dále byl spontánní orgasmus pozorován o pacientů s poraněnou míchou a také jako vedlejší efekt některých léků proti depresi, jako je třeba ve Spojených státech tolik užívaný prozac.

Někteří šťastní jedinci (jedná se vždy o ženy) si však takovýto orgasmus dokážou přičarovat sami a v situaci, kterou chtějí oni. Stačí jim pouze soustředit svoje myšlenky na něco extrémně svůdného a bez dotyku dokáží vyvrcholit: „Dokážu si přivolat orgasmus pouze při líbání. Koncentruji svou mysl na aktuální prožitek, který ještě rozvíjím, překřížím nohy a orgasmus je za chvíli tady," tvrdí třiatřicetiletá Natálie.

Nejdůležitější sexuální orgán? Mozek

Všechny tyto poznatky nám potvrzují jednu zásadní domněnku: naší největší erotogenní zónou a hlavním sexuálním orgánem je náš mozek. Pokud přijdeme na to, jak ho ovládnout, a dokážeme natolik koncentrovat svou vůli a myšlenky, evidentně dokáže prakticky vše, co by se zdálo nemožné.

Zažila jste někdy spontánní orgasmus? Dokážete koncentrovat své myšlenky natolik, že se sama vzrušíte pouze pomyšlením? Napište nám o tom na info@prozeny.cz!

Reklama

Související témata:

Načítám