Hlavní obsah

Orgasmus už předstírat nebudu!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Žena si může užít sex i bez orgasmuFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Zaujal vás více také některý z našich článků? Tak se k němu vyjádřete jako ostatní čtenářky! Své postřehy, příběhy a názory nám posílejte na adresu info@prozeny.cz. A jaké máte zkušenosti s předstíráním orgasmu? O tom nám napsaly Petra a Lucie.

Článek

Žiji s přítelem už tři roky. Známe se pět let - není to můj první partner. Sex máme spolu skvělý, až na ten orgasmus, to je kámen úrazu. Ještě nikdy ani u jednoho z partnerů jsem k němu nedospěla, cítím jakési naléhavé vzrušení, jako bych měla vybuchnout, až mám kolikrát z toho pocitu strach, jak je silný a intenzivní. Ale pak to přestane, jako když utne, a chvíli nato se přítel „uvolní" a já mám pak pocit prázdnoty a nenaplnění.

Občas mu to řeknu, to když je to opravdu rychlovka, ale jinak mu to většinou neříkám. Ovšem pravda je, že ho nedosáhnu ani s robertkem, ani když si pomáhám sama. Nemluvě o G bodu, ten snad ani nemám.

Tento článek mne opravdu zaujal, jelikož i já sama jsem již orgasmus předstírala, a to ještě ani nejsem -cetiletá! Sama svépomocí nemám s orgasmem žádný problém, ale s partnerem se nám to zatím po více než ročním vztahu stále nedaří.

Jednou jsem mu chtěla udělat radost, nebo jsem mu snad chtěla zvednout sebevědomí (už vážně nevím, proč jsem to udělala), prostě jsem předstírala orgasmus. Mé ,,malé tajemství" to bylo do té doby, než jsme se s přítelem dobrali k debatě o orgasmu. Přítel to odhalil a byl velmi zklamaný a mně bylo trapně. Takže jsem skončila bez orgasmu a ještě jsem stihla zklamat svého přítele. Dnes si říkám, že to za to nestálo a že už to v životě neudělám.

Reklama

Související témata:

Načítám