Hlavní obsah

Originální, hravé, s nápadem – povlečení s 3D potiskem

Foto: www.mkluzkoviny.cz

Nechte se okouzlit žhavým trendem 3D povlečeníFoto: www.mkluzkoviny.cz

Ložní povlečení s 3D tiskem je ukázkou technologického pokroku, který se zabydlí v každé ložnici. Seznamte se s další možností pro změnu povlečení, kterou je 3D tisk. Ukážeme vám trojrozměrné trendy ve vzorech pro nadcházející sezonu.

Článek

3D tisk neboli fototisk vzniká bezšablonovým stříkáním motivu na látku dle virtuální předlohy. Tato 3D inovace ve výrobě povlečení nabízí nekonečnou škálu vzorů a motivů pro dospělé i děti. Je vhodný pro velké množství materiálů, tím se stává velice oblíbeným. Povlečení s tímto potiskem má výraznější barvy, motivy opticky vystupují z látky. Lůžkoviny s fototiskem vám umožní hru s optickým klamem. Prostě a jednoduše: dobře se vyspíte a ještě se pobavíte.

Nápaditý vzor a kvalitní barva jsou předností 3D povlečení  s poetickým názvem Orchidea v rose. Výjimečně působivý barevný kontrast nabízí fialová orchidea s kapkami rosy na tlumeném podkladu.

Foto: www.mkluzkoviny.cz

Kvalitní materiál + stálobarevnost = dokonalé 3D povlečeníFoto: www.mkluzkoviny.cz

Jak udržet povlečení v kondici

V každém případě se doporučuje dodržovat pokyny výrobce uvedené na štítku. Tím předejdete nevhodnému zacházení s lůžkovinami a jejich znehodnocení. Ať bavlna, polyester, nebo další materiály si zaslouží vaši pozornost, aby 3D povlečení z nich vyrobené splňovalo účel a dělalo vám radost svou krásou.

Podpořte svou fantazii s 3D lůžkovinami

Hitem vaší ložnice se také může stát krásné povlečení Motýlci zobrazující tyto malé tvorečky. Bílé zbarvení podkladu dává vyniknout decentnímu vybarvení motýlků. Toto povlečení vás obejme, pohladí a navodí relax před každým usínáním.

Foto: www.mkluzkoviny.cz

Trojrozměrné povlečení je originálním doplňkemFoto: www.mkluzkoviny.cz

Jste příznivcem zvířecího světa? Co třeba Štěňata? Zvolte povlečení 3D s obrázkem roztomilé party psích kamarádů. Radost z tohoto povlečení budou mít děti, teenageři i dospělí. Je vhodné úplně pro každého.

Foto: www.mkluzkoviny.cz

Hebkost a příjemné spaní potěší každéhoFoto: www.mkluzkoviny.cz

Specialistou na poli bytového textilu je prodejce MK Lůžkoviny.cz, který vám poskytne velký výběr sortimentu ložního 3D povlečení v akci.

Reklama

Načítám