Hlavní obsah

Originální proměna v retro stylu. Jak se vám líbí?

Foto: Mia Mirrelli

V dalším kole proměn zvítězila čtenářka Petra. Gratulujeme!Foto: Mia Mirrelli

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chtěly byste se vrátit o několik desítek let zpátky jen proto, abyste mohly nosit krásné retro oblečky? Místo pátrání po stroji čas omrkněte kolekci značky Halens. Některé kousky pro vás vyzkoušela čtenářka Petra, která vyhrála v dalším kole proměn, a přišla tak mimo jiné i ke skvělému novému účesu. Jak se vám líbí?

Článek

V naší retro proměně snad nemohla zvítězit vhodnější čtenářka! Hned, jak sympatická Péťa přišla, nám bylo jasné, že jí tenhle styl padne jako ulitý. Sama se totiž vymyká běžnému standardu, kdy ze sebe mladé holky nesundají, co je rok dlouhý, džíny. Petra přišla v elegantních kalhotách s proužkem, a rozhodně to nebylo jen kvůli naší proměně. V podobném oblečení chodí denně a jediné, v čem by údajně nikdy ven nevyrazila, je cokoli upnutého. Alespoň do doby, než se přihlásila k nám.

Nová barva čtenářku nadchla!

Ale nepředbíhejme. Všechno totiž začalo v salonu Portrait by Michal Zapoměl, kde se kadeřník Petr ujal čtenářčiných vlasů. Žádné dramatické zkracování, kterého se Petra bála, se ale nekonalo. Petr a Petra se domluvili na tom, že jen upraví střih a do délky jako takové příliš zasahovat nebudou. Co ale změnu chtělo, byla barva vlasů. Kadeřník zvolil tmavší odstín a vykouzlil nadšené výherkyni barvu s nádechem týkového dřeva.

Foto: Mia Mirrelli

Petra s kadeřníkem Petrem ze salonu Portrait, který se jí postaral o nový účesFoto: Mia Mirrelli

Úpravu vlasů potom přizpůsobil tématu, a poté, co vlasy vyžehlil, se pustil do tvorby ležérních velkých vln. Kadeřníka Petra vystřídal vizážista Rudy, kterého si můžete pamatovat z minulé proměny, která byla pro změnu v party stylu. U Petry se rozhodl zaměřit na oči a v duchu let minulých se pustil do tvorby výrazných linek, které zkombinoval ještě se stínem. Chybět nesměla ani rtěnka, která celé líčení perfektně doladila.

Foto: Mia Mirrelli

Přestože se dramaticky nezkracovalo, na nůžky přece jen došloFoto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

A tady už se chystají svůdné retro vlnyFoto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

Ještě nalíčit...Foto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

... a proměna je hotová!Foto: Mia Mirrelli

A jak se čtenářce proměna líbila? „Je to úžasné, hlavně ty vlasy, tou barvou jsem nadšená!“, nešetřila chválou čtenářka, která prozradila, že si neskutečně užívá, když o ni někdo takhle pečuje. Den proměny ale ještě nebyl zdaleka u konce. Petru ještě čekala role modelky a příjemný dáreček.

Retro móda v praxi

Ateliér jsme tentokrát vyměnili za krásné prostředí design hotelu Sax, který se pro naše téma skvěle hodil. Jako první model si Petra vyzkoušela černobílé šaty, které skvěle doplnily podobně laděné boty. „Šaty jsou na mě dost krátké, ale musím říct, že vypadají úžasně,“ pochvalovala si. Bílé kalhoty, které následovaly, se už více blížily tomu, co sama nosí. Ovšem největších úspěch u ní měl následující obleček, který se paradoxně skládal z uzounkých kalhot, kterým se dříve zuby nehty bránila. „No, vlastně to nevypadá vůbec špatně,“ uznala Petra. Když si nakonec jako jednu z výher vybrala právě je, měli jsme radost. Skvělá byla ale i módní závěrečná tečka, retro tvary jako vyšité. Sukně s trikem a kabátkem nenadchla jen nás, ale i čtenářku, která si celý den opravdu užila. „Bylo to super, zítra mám svátek, takže jste mi dali krásný dáreček,“ smála se Petra.

Foto: Mia Mirrelli

Černobílé šaty čtenářce slušelyFoto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

A to samé se dá říct o topu a širokých kalhotáchFoto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

Červené kalhoty si naše výherkyně nakonec odnesla domůFoto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

Retro kabátek a sukně? I tohle u Petry bodovaloFoto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

„Byl to úžasný den," nešetřila chválou čtenářkaFoto: Mia Mirrelli

Toužíte po podobné proměně i vy? Sledujte sekci soutěže, proměny se značkou Halens totiž pokračují! Více módy na www.halens.cz!

Děkujeme design hotelu Sax za poskytnutí prostoru k focení!

Související témata:

Načítám