Hlavní obsah

Osobnosti milují právenku latnatou. Je 15× silnější než ostropestřec

Foto: HerminaPress

Známé osobnosti na slavnostní večeři při uvedení potravinového doplňku IMUNworld na český trh Foto: HerminaPress

U příležitosti uvedení potravinového doplňku IMUNworld na český trh se sešli vzácní hosté a známé osobnosti: mistr etikety Ladislav Špaček, muzikálová diva Michaela Štiková, herečka Eva Decastelo, modelka Kateřina Wohlmann Votavová, juniorský mistr světa v desetiboji František Doubek a další hosté.

Článek

Ačkoli se u nás jedná o úplnou novinku, kterou zná jen hrstka odborníků, ve světě se stala právenka latnatá (Andrographis paniculata, měkýn latnatý) velkým hitem a nedostatkovým zbožím. Česká společnost Herbal World včas vsadila na svůj instinkt a má dostatečné množství této plodiny pro zákazníky v celé Evropě.

A co je vlastně právenka latnatá?

Již před mnoha lety se tato plodina stala nedílnou součástí života většiny Skandinávců, kteří si ji oblíbili pro její přispívání k normální funkci dýchacího systému. V čem je však její hlavní síla? Je to úspěšná cesta k normální činnosti jater, jelikož dle vědeckých studií je právenka latnatá 15x účinnější než ostropestřec!

Foto: HERBAL WORLD

Právenka latnatá a kapsleFoto: HERBAL WORLD

IMUNworld - doporučuje Eva Decastelo, ambasadorka

Potravinový doplněk IMUNworld je určený pro ženy i pro muže, jeho jedinou složkou je právenka latnatá. Jde o antioxidant a vedle hlavní přednosti vedoucí k normální činnosti jater a pročištění přispívá i k normální funkci dýchacího systému, trávení a oběhové soustavy. Udává směr k normální hladině glukózy v krvi a stavu kloubů. Cílem je i přirozená obranyschopnost, imunitní systém. U žen přispívá k premenstruačnímu a menopauzálnímu komfortu. IMUNworld je opatřen certifikátem o zdravotní bezpečnosti Státního zdravotního ústavu v Praze. A zároveň vlastní certifikát GMP (Good Manufacture Practice), jehož cílem je zvyšovat bezpečnost léčiv, potravin a kosmetiky.

Foto: Alena Syslová

IMUNworld doporučuje ambasadorka Eva DecasteloFoto: Alena Syslová

Měsíční kúra a rodinné balení za zvýhodněné ceny

Měsíční kúra: 200 kapslí + 100 kapslí zdarma.

Rodinné balení: 400 kapslí + 200 kapslí a doprava zdarma, od 12 Kč za den.

Foto: HERBAL WORLD

Výhodná balení potravinového doplňku IMUNworld, již od 12 Kč za denFoto: HERBAL WORLD

Novinka STRONGMANworld, zázvor černý – speciálně pro muže!

Čistě přírodní cesta k nezdolné energii, zlepšení kondice a sportovních výkonů, podpora mužství a nabytí sebevědomí v každém věku. Hlavní složku zázvor černý, neboli Kaempferia parviflora, znají obyvatelé východu více než 1 000 let jako bylinu s výjimečnými účinky. Jako přírodní antioxidant působí příznivě na škodlivé volné radikály a tzv. oxidační stres, který hraje roli nejen při celkové únavě organismu a stárnutí. Poprvé je teď k dostání i na českém trhu! STRONGMANworld tvoří další byliny považované za svaté grály asijské medicíny – kořen kozince blanitého, který se podílí na přirozené obranyschopnosti imunitního systému, výrazně podporuje činnost ledvin a močového měchýře a funkci kardiovaskulárního systému. Kořen ženšenu pravého pak příznivě působí na celkovou vitalitu, libido a sexuální zdraví a přispívá k duševní výkonnosti a udržení zdravého krevního oběhu.

Foto: Alena Syslová

STRONGMANworld doporučuje tvář a ambasador Marek Peksa Foto: Alena Syslová

Reklama

Načítám