Hlavní obsah

Osvědčení pomocníci od početí do porodu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Založení rodiny je obrovským mezníkem v dosavadním životě. Početí a následné těhotenství s sebou přinášejí situace, které nejedné mamince mohou přidat vrásky na čele. Co vás čeká a nejspíše nemine?

Článek

Ne vždy je pořízení miminka procházka růžovým sadem. Po čase, kdy se početí nedaří, se zplození společného potomka stává spíše noční můrou a na řadu žen přicházejí obavy. Nezoufejte, poradíme vám, jak otěhotnět bez zbytečných nervů a proplakaných nocí, jakou kosmetiku použít v době gravidity a po porodu tak, abyste se opět dostala do formy a cítila se skvěle.

Někdy se daří méně…

Devadesát milionů partnerských dvojic na světě se snaží počít dítě. Každá žena má při svém cyklu asi dvacetiprocentní šanci na otěhotnění. Je proto zcela logické, že po delším čase a neúspěšných pokusech se dostavuje strach, obavy a stres, které šanci na početí výrazně snižují. Příčina neplodnosti je zhruba ve třiceti pěti procentech na straně ženy a v naprosto stejném poměru i na straně muže.

Jak přirozenou plodnost podpořit?

Na plodnost má vliv celá řada faktorů. Od zdánlivě bezvýznamných, jako je prostředí, ve kterém žijete, strava, kterou konzumujete, až po psychické rozpoložení obou partnerů.

Osvědčený doplněk stravy pro ženy

Hitem současného trhu je unikátní doplněk stravy Fertility Blend pro ženy, který je ve svém segmentu jedničkou i na trhu v USA. Tento doplněk stravy obsahuje mimo jiné zinek, který přispívá k přirozené plodnosti a reprodukci, vitamin B6 pro regulaci hormonální aktivity a také kyselinu listovou, jež přispívá k běžnému metabolismu homocysteinu.

Protože je snaha o miminko mnohdy psychicky velice náročná, nabízí tento pomocník také vitamin B12 a hořčík pro normální psychickou činnost. Patentově chráněná kombinace látek (L-arginin, izoflavony z extraktu jetele lučního a katechiny z extraktu zeleného čaje) zajišťuje vzácnost a originalitu přípravku.

Díky unikátnímu patentovému složení je vhodné jej užívat jako doplněk při hormonální léčbě i v době těhotenství, a to dokonce až do 12. týdne. Účinky Fertility Blend jsou ověřeny klinickou studií provedenou americkými lékaři ze Stanfordské Univerzity School of the Medicine v roce 2006.

K dostání na www.fertilityblend.cz. Na tomto webu je k zakoupení rovněž varianta Fertility Blend pro páry, která obsahuje i balení pro muže s vysokou koncentrací zinku, jenž přispívá k normální spermatogenezi. Obě varianty obsahují patentově chráněné složení.

Unikátní doplněk stravy Fertility Blend ve variantě pro páry

Při zakoupení přípravku Fertility Blend pro ženy nebo přípravku Fertility Blend pro páry na stránkách www.fertilityblend.cz zadejte kód FB43 a získáte poštovné zdarma! Platí do 8. 8. 2016.

Pro stálé zákazníky Fertility Blend je rovněž připraven Věrnostní program, v němž můžete získat 1 produkt Fertility Blend zdarma.

Elasti-Q nezanechává na pokožce mastný film

Jupí, čekáme miminko, ale strie rozhodně nechceme!

V tomto případě na nic nečekejte a ihned jednejte. Masírujte pokožku hned z počátku těhotenství, aby se dostatečně vyživila a byla připravená na nevyhnutelné změny.

Jaký přípravek si z obrovského množství vybrat? Zaměřte se spíše na kvalitní a osvědčené přípravky určené pro nastávající maminky. V průběhu posledního desetiletí se jedničkou na trhu staly produkty značky Elasti-Q, které používají tisíce spokojených maminek. Produkty jsou speciálně přizpůsobené pro zvýšené nároky těhotných žen. Proto poskytují nastávajícím maminkám vhodnou a komplexní péči.

Ověřená kvalita – sázka na jistotu

Skvělé reference má Elasti-Q Original, který obsahuje unikátní kombinaci účinných látek, jako je kyselina hyaluronová, D-panthenol, elastin, vitamin E, a nyní je navíc obohacen o účinné látky pupečník a kozinec. Krém je lehké konzistence, snadno se vstřebává, jemně voní a nezanechává pocit mastnoty. Navíc při aplikaci v období po porodu usnadňuje rychlejší návrat k pevnému a plochému bříšku.

Pro prevenci vzniku strií

Vhodnou volbou pro vás je Elasti-Q Exclusive tělový olej s kombinací několika unikátních přírodních složek. Obsahuje pět účinných olejů (olej ze semene granátového jablka, pupalky dvouleté, světlice barvířské, vinné révy a olivový olej).

Elasti-Q Exclusive tělový olej napomáhá nejen chránit kůži před striemi, ale také pokožku hydratuje, vyživuje a eliminuje její nepříjemné svědění.

Preferujete spíše tělové oleje?

V případě, že se strie již objevily, vyzkoušejte tělový krém Elasti-Q Exclusive, který je určen hlavně pro těhotné a kojící ženy, ale doporučuje se používat i po porodu, kdy napomáhá odstranit strie již vzniklé. Nyní je tento oblíbený přípravek obohacen o účinné látky pupečník a kozinec.

Co si počít, když už strie máte?

Více informací o přípravku naleznete zde nebo facebookovém profilu Elasti-Q: Těhotenství – jsem pyšná na své bříško.

Načítám