Hlavní obsah

Osvědčený postup, jak načerpat energii

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Každý den je pro náš organizmus jedna velká zatěžkávací zkouška. Neustále se musí vyrovnávat s nepříznivými vlivy okolí. Postrádá-li životní energii, je třeba najít onu pověstnou žábu na prameni.

Článek

Pozvolný příchod jara vyvolává v mnohých potřebu změny a znovunabytí ztraceného elánu. K tomu všemu slouží právě detoxikace, která by se správně měla provádět častěji než pouze na jaře a na podzim.

V ideálním případě je vhodné detoxikovat organizmus co dva měsíce, jelikož se za tuto dobu ve vašem těle nastřádá velké množství toxinů, které tělo získalo z nevhodné stravy, nedostatečného pohybu, vzduchu nebo také uspěchaného způsobu života plného stresu.

Právě tyto nežádoucí toxické látky jsou pro tělo rozhodně nevhodné a škodlivé. Jejich ukládání ve vašem těle brání orgánům naplno vykonávat jejich funkce.

Pokud vám chybí energie, můžete načerpat sílu z přírody

Detoxikaci organismu můžete nastartovat pomocí upraveného jídelníčku, různých nápojů nebo cvičením. Jestliže jste stále bez energie, je velmi osvědčenou zbraní v boji proti toxinům sladkovodní řasa chlorella. Jedná se o jednobuněčný organizmus, který poskytuje esenciální živiny, vitaminy, minerály a stopové prvky. Má výborný vliv na orgány, jež mají na starost detoxikaci organizmu – žlučník, játra a ledviny. Rovněž podporuje trávicí systém.

Dalším pomocníkem při detoxikaci je zelený čaj, který má antioxidační účinky a s chlorellou se skvěle doplňuje. Kurkumin se používá jako přísada do různých koření a v Indii bývá využíván v léčitelství. Extrahuje se z kořene kurkumy dlouhé a je významným přírodním prostředkem s antioxidačními účinky, díky čemuž pomáhá snížit oxidativní stres.

Řasa chlorella je osvědčenou zbraní v boji proti toxinům

Právě tyto tři účinné látky naleznete v unikátním doplňku stravy Tree3Chlorella, který obsahuje jedinečný Tree3complex. V tomto komplexu se pojí právě zmiňovaná chlorella, vysoce účinný extrakt zeleného čaje a známý kurkumin. Tato kombinace zajišťuje nejvyšší účinek, protože se v ní látky nejen vzájemně doplňují, ale také posilují!

Nemusíte se obávat užívání velkého množství tablet, abyste dosáhli kýženého výsledku. Stačí pouhé 2 tablety denně. Koncentrace biomasy chlorelly a dalších látek je tak vysoká, že není třeba užívat více.

K dostání ve vašich lékárnách a prodejnách zdravé výživy

Nečekejte, až se k vám opět navrátí ztracená energie, a udělejte první krok ke šťastnějšímu a spokojenějšímu životu již dnes!

Vhodná strava, dostatek pohybu a zdravý životní styl je ta správná cesta k úspěchu

Více informací naleznete na www.tree3chlorella.cz

Reklama

Související témata:

Načítám