Hlavní obsah

Tip: Ovládněte svůj make-up. Dokonale!

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pronikněte do tajemství profesionálního líčení a naučte se, jak dosáhnout dokonalého vzhledu, který odpovídá vaší osobnosti i vašemu vkusu.

Článek

Nelíčíte se, protože zkrátka nevíte, jaký typ líčení a jaké barvy by vám slušely? Chtěla byste používat make-up, ale je pro vás těžké se na trhu s kosmetikou orientovat? Jak vybrat ten správný? Jaký odstín, konzistenci a kolik do takového make-upu investovat? Nebo jen chcete vaše líčení dovést k dokonalosti díky profesionálním technikám stínování?

Řešení je celkem jednoduché. Stačí jedno příjemně strávené odpoledne v samém srdci pražských Vinohrad a ještě si budete moci aktualizovat profilovou fotku na Facebooku tak, že vaši přátelé nebudou stačit lajkovat. To vše díky VIP Make-up Konzultaci v Surface – profesionální škole líčení.

Vizážistka klientce ukáže veškeré triky pro dosáhnutí perfektního nalíčení

Krok za krokem

VIP Make-up Konzultace je zcela individuální 3,5hodinová konzultace s profesionální vizážistkou. Cíl konzultace je jednoduchý, klientka se musí naučit perfektně a jednoduše sama nalíčit.

Konzultace je rozdělena na dvě části. Nejprve budete krok za krokem nalíčena vizážistkou, která vám předvede tipy a triky pro každodenní svěží make-up. Ukáže vám, jak podtrhnout to, co je na vašem obličeji krásné, a jak zamaskovat nedostatky. Dozvíte se, jaké líčení se hodí přímo pro vás, vzhledem k vašemu tvaru obličeje, barevnému spektru i vašim preferencím. Vizážistka vám ukáže jak produkty nanášet, jak pracovat se štětci či jak rychle z denního make-upu vytvořit make-up večerní či slavnostní.

Vše budete pozorně sledovat, abyste si poté líčení vyzkoušela sama na sobě. Pod neustálým a pečlivým dohledem vizážistky se kompletně nalíčíte.

Na závěr konzultace absolvujete focení v ateliéru, který je součástí školy, a v krátké době obdržíte e-mailem tři příjemně vyretušované fotografie v elektronické podobě.

Vizážistka dohlíží na správnou aplikaci tvářenky

Profesionalita na prvním místě

Konzultace bude probíhat ve vřelé a profesionální atmosféře v prostorách školy. Na vše bude dostatek času a všechny vaše případné otázky budou zodpovězeny. Vizážistka, která Make-up Konzultaci povede, má dlouholeté zkušenosti a trpělivý fotograf po několika prvních stisknutích spouště zajistí, že si focení začnete užívat. Budete si jistá, že jste v těch nejlepších rukou a v tu chvíli si uvědomíte, že přívlastek VIP není použit jen za účelem tuto make-up konzultaci zatraktivnit, budete se jako VIP po celou dobu opravdu cítit!

Především si ale odnesete spoustu cenných informací a věříme, že líčení se stane příjemnou součástí každého vašeho dne!

Na závěr Make-up Konzultace absolvuje klientka focení v ateliéru

Speciální akce pro vás! Sleva 10 % z ceny konzultace! Jak ji získat? Objednejte si do konce listopadu dárkový voucher na VIP Make-up Konzultaci a do poznámky uveďte heslo „PROŽENY.CZ“!

VIP Make-up Konzultace je skvělým dárkem pro každou ženu

Více o Make-up Konzultacích a SURFACE profesionální škole líčení na www.surfacemakeup.cz.

Reklama

Související témata:

Načítám