Hlavní obsah

Pátráte po novém kabátu? Tyto se nosí nejvíce!

Foto: Filip Matušinský

Stylové kabáty (i roli modelky) si vyzkoušela naše čtenářka LuckaFoto: Filip Matušinský

Reklama

Ukořistit nový kabát! Daly jste si do nového roku stejné módní předsevzetí? Inspirujte se následujícími tipy a seznamte se s těmi nejzásadnějšími trendy sezony. Který kousek ubytujete ve svém šatníku?

Článek

Pokud máte zálusk na nový kabát, rozhodně neotálejte. Zimní zásoby se pomalu ztenčují a do pár týdnů nastoupí jarní kolekce. Doprodeje ale samozřejmě mají své klady – ceny jdou dolů. Od nového roku jsou ve většině obchodů slevy, a i následující kabáty tak nejspíš objevíte s cedulkou, na které bude přeškrtnutá původní cena. Lovu zdar!

Hra s kostkami

Trendy přejí vzorům! Kostky v jemném pastelovém provedení působí decentně, a vy tak nemusíte dlouze přemýšlet, k čemu se kabát bude, nebo nebude hodit. Nejlépe nicméně vynikne ve společnosti dalších světlých barev.

Foto: Filip Matušinský

Na foto: džíny (Bershka, 699 Kč), svetr (Sisley, 1299 Kč), kabát (Marks & Spencer, 4899 Kč), boty (Lindex, 899 Kč), šála (Sisley, 799 Kč), náhrdelník (H&M, 199 Kč), hodinky (čtenářky vlastní)Foto: Filip Matušinský

Bonusový pléd

V zimních kolekcích není nouze ani o plédy. Pokud jste si myslely, že jde výlučně o podzimní záležitost, stylistka Ivana vás vyvede z omylu. Přehodit je totiž můžete i přes oblíbený kabát. Náš tip? Zkombinujte oblíbený svršek s jemným krémovým plédem. Úspěch zaručen!

Foto: Filip Matušinský

Na foto: leopardí top (Topshop, 999 Kč), džíny (Lindex, 999 Kč), kabát (F&F, 1299 Kč), boty (Baťa, 799 Kč), pléd (Baťa, 1599 Kč), rukavice (Baťa, 799 Kč), čepice (Mohito, 499 Kč)Foto: Filip Matušinský

Inspirujte se zvířátky...

…respektive vzorem jejich kůže. Obléknout se můžete třeba do leoparda, připravte se ale na to, že váš kabát rozhodně nezůstane bez povšimnutí. A vy s ním. Potisky se nesnažte nijak ladit, zůstaňte jen u jednoho. Pokud byste chtěly stejně jako my přibrat i druhý, vsaďte na odlišný vzor a pasujte ho do role doplňku.

Foto: Filip Matušinský

Na foto: top (Lindex, 499 Kč), sukně (Lindex, 599 Kč), kabát (F&F, 1299 Kč), boty (Baťa, 3299 Kč), punčocháče (Marks & Spencer, 349 Kč), šála (Lindex, 599 Kč)Foto: Filip Matušinský

Foto: archiv firem

Kabáty s leopardím potiskem jsou nepřehlédnutelné! Troufnete si na ně?Foto: archiv firem

Jako v župánku

Ve velkém se nosí zavinovací županové kabáty, které bodovaly i na módních přehlídkách. Body navíc získáte za velký límec. Pásky na kabátu můžete střídat, místo toho původního klidně použijte nějaký z vašich zásob.

Foto: Filip Matušinský

Na foto: kalhoty (Sisley, 1599 Kč), rolák (Lindex, 999 Kč), kabát (Marks & Spencer, 4399 Kč), čepice (United Colors of Benetton, 499 Kč), pásek (Lindex, 299 Kč), boty (Topshop, 1999 Kč), rukavice (Topshop, 899 Kč), kabelka (United Colors of Benetton, 1399 Kč)Foto: Filip Matušinský

Plyšáci

Vynechat nesmíme ani huňaté materiály. Pokud nefandíte přímo kabátkům z umělé kožešiny, můžete si pořídit podobného „plyšáka“. Objemné svršky ideálně vyvažte užším spodním dílem. Perfektní budou skinny kalhoty nebo upnutá sukně. Vyzkoušet můžete i zbrusu nový (respektive po letech oprášený) trend – kombinaci kalhot a šatů.

Foto: Filip Matušinský

Na foto: kalhoty (Topshop, 1699 Kč), šaty (Topshop, 1799 Kč), kabelka (F&F, 749 Kč), kabát (Topshop, 3299 Kč), boty (Sisley, 4099 Kč), náhrdelník (H&M, 349 Kč), klobouk (Topshop, 999 Kč)Foto: Filip Matušinský

Foto: archiv firem

Huňaté kabáty perfektně zahřejí, a navíc jsou v kurzu. Co říkáte na tyto kousky?Foto: archiv firem

Chcete se i vy stát hvězdou našich módních článků a vyzkoušet si roli modelky? Máte možnost! Své aktuální fotografie včetně telefonního čísla posílejte na e-mail jana@prozeny.cz!

Reklama

Načítám