Hlavní obsah

Pavel Cejnar: Kdo mu zařizuje byt?

Foto: TV Prima

S Pavlem se setkáme opět po prázdnináchFoto: TV Prima

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Moderátorem pořadu Jak se staví sen je Pavel Cejnar, kterého můžete znát i z rádia Evropa 2. Chcete vědět, jak se mu se soutěžícími pracovalo a jak se změnil jeho pohled na zařizování bytu, které dříve nechával na své přítelkyni? Pak se nezapomeňte podívat na naše video!

Článek

Pavel Cejnar se narodil před 33 lety v Pardubicích. Narozeniny slaví v květnu a letos je podle svých slov oslavil se soutěžícími a štábem pořadu Jak se staví dům v jednom domě v Lešanech, kde se pořad natáčí.

Z rádia do pořadu o bytech

Náhoda tomu chtěla, že mu kamarád nabídl hraní na diskotéce, a od toho byl už jenom krůček do rádia Evropa 2. Jako moderátora hudebních pořadů ho v současnosti můžete vidět i na televizi Óčko. Vyzkoušel si dokonce herectví díky roličce ve filmu Ro(c)k podvraťáků.

Fanoušek hokeje i piva

Pavel Cejnar je svobodný a žije se svou přítelkyní, která se donedávna starala o zařizování jejich bytu. V současné době, poučen přípravou pořadu Jak se staví sen, jí ale do toho už prý mnohem více mluví. Pavel je fanouškem pardubického hokeje, ve volném čase rád zajde s přáteli na pivo či víno nebo se vyřádit na squash. Pořad Jak se staví sen bude po prázdninách pokračovat, takže se s tímto sympatickým moderátorem budeme setkávat i nadále. Spoustu dalších podrobností, ať už o tom, jak se pořad natáčel, nebo jaký má Pavel vztah k zařizování interiérů, se dozvíte v našem videu!

Reklama

Načítám