Hlavní obsah

Hodíte se k sobě? Spočítejte si své partnerské číslo!

Foto: Thinkstock

Jak se k sobě hodíte? Numerologie vám dokáže napovědět!Foto: Thinkstock

Reklama

Numerologie, magická věda zabývající se čísly, poradí ve všech oblastech života, včetně partnerské. Spočítejte číslo vašeho i partnerova jména a zjistěte, jaké jsou silné a slabé stránky vašeho vztahu.

Článek

Vypočítat číslo jména není nic obtížného, každé písmeno abecedy má přiřazeno určitou číselnou hodnotu, kterou naleznete v tabulce níže.

Teď už zbývá jen rozepsat si vaše a partnerovo jméno – nutno dodat, že vdané ženy musí použít své rodné příjmení -, každému písmenu přiřadit to správné z čísel a ta následně sečíst tak, aby vám zbyla číslovka jednociferná. Po získání obou výsledků je opět sečtěte, zredukujte na jednocifernou číslovku a číslo vašeho vztahu je na světě. Například:

  • Petr Novák: 7+5+2+9+5+6+4+1+2=41=>4+1 => 5
  • Jana Černá: 1+1+5+1+3+5+9+5+1=31=> 3+1 => 4
  • Výsledné číslo vztahu je 5+4, tedy 9

A co výsledné číslo o vašem vztahu vypovídá?

Číslo 1

Tento vztah je založený na inteligenci a slovním vyjádření pocitů. Možná ani jeden nejste příliš tělesný typ a se slovy si víte rady spíše než s gesty. Nenarušujte soukromí toho druhého, potřebuje je. Trávit čas nejen spolu, ale i o samotě, vám prospěje, jste silné individuální osobnosti.

Číslo 2

Vaše síla je v intuici a porozumění druhému, mezi vámi panuje hluboký sdílený cit. Vzájemně si vycházíte vstříc a kompromisy vám nedělají problém. Pozor na přílišný důraz kladený na maličkosti, malichernost vyvolává zbytečné hádky. Vzájemně si naslouchejte, vcítit se do druhého pro vás není těžké.

Foto: Thinkstock

Porozumění a empatie vztah posilujíFoto: Thinkstock

Číslo 3

Váš vztah je živý, rychlý a plný energie. Podnikáte spolu mnohé a váš život je plný zážitků. Pozor na nudu a stereotyp, v tomto vztahu je nutný stálý přísun nových podnětů, i na mentální rovině. Když se jeden z partnerů začne nudit, zavání to problémy.

Číslo 4

Stabilita je to, čím váš vztah vyniká. Na druhého se můžete spolehnout, fungujete jako dobře promazaný stroj – úsporně a prakticky. Víte, co od sebe čekat, málokdy se vzájemně překvapíte. Pozor, aby se však ze vztahu úplně nevytratila romantika – kouzelná večeře nebo wellness víkend najdou své uplatnění i po několika letech soužití.

Číslo 5

Vaše pouto je téměř dokonalé, jeden k druhému patříte, vzájemně si rozumíte a nemáte problém spolu sdílet i ta nejtajnější přání či obavy. Váš vztah je téměř dokonalý, i po letech se pořád překvapujete a umíte si udělat radost. Jen pozor na nestálost – máte sklony opouštět to, co vás přestane bavit. Zapracujte na stabilitě a harmonii ve vztahu.

Číslo 6

Rodinné hnízdo je pro vás vším a oba pracujete na tom, aby bylo co nejkrásnější a cítili jste se v něm příjemně. Vkládáte do vztahu mnoho energie a pracujete na tom, aby se stále zlepšoval a vyvíjel. Nesnažte se však o dokonalost, není přirozená. Naučte se občas dělat ústupky.

Foto: Thinkstock

Číslo 6 vychází rodinným typůmFoto: Thinkstock

Číslo 7

Vaše soužití je zkouškou, jste nezávislé osobnosti toužící nejen život sdílet, ale také mít svůj vlastní. Hledejte společné zájmy, snažte se více vyladit jeden na druhého a navzájem se poslouchat a vnímat. Někdy máte tendence sklouznout k příkré strohosti, která toho druhého zraňuje. Cvičte svou intuici a schopnost vcítění.

Číslo 8

Jste rozumově založení, vyjádřit city je pro vás občas obtížné, je třeba pracovat na tom, aby druhý věděl, co pro vás znamená. Jeden na druhého se však můžete spolehnout, že si v dobrém i zlém budete stát po boku. Stačí se jen více otevřít a častěji spolu sdílet emoce, myšlenky a sny.

Číslo 9

Jste na sebe naladěni na duchovní vlně, hluboko uvnitř jste si hodně podobní a vaše duše souzní. Oba se však stále ženete za něčím lepším, chcete něčeho dosáhnout a někdy zapomenete, že byste měli brát ohledy na partnera. Nemusíte vítězit za každou cenu, užívejte si více jeden druhého.

Tak jak je na tom váš vztah?

Reklama

Související témata:

Načítám